Sæson Menu

Forretter
Rimmet torsk
med Granny Smith, jordskokker, grønkål og kærnemælk med citrusurter

 Kulmule  
med blomkål, fennikel, porrer og beurre blanc

Tatar
med Karl Johan creme, bøgehatte og æggeblomme

Hovedret
Kalv
med persillerødder, hokaido og løg
hertil svampe sauce

Desserter
 Danske oste
Them ” Krystal ” med æbler, glaskål og urter
”Lyng dal Potkäse” med mørk chokolade og Lyng Dal Honning

Pærer
med mousse, kage, knas og is

Det hele og lidt mere….
Champagne og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours Pris 1295 kr.   

Det halve og lidt mere….
Champagne og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 895 kr.

Hovedret 295 kr.               Vin-, Drinks-, most eller ølmenu   
2 retter 375 kr.                                     245 kr.                        
3 retter 435 kr.                                     330 kr.                        
4 retter 485 kr.                                     415 kr.                       
5 retter 535 kr.                                     500 kr.                        
6 retter 585 kr.                                     585 kr.                                            

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye