Sæson Menu

Forretter
Rømørejer og vagtelæg
med ramsløg, radise og agurk

 Kulmule
med jordskokker, brunet smør og kørvel

Kylling fra Gothenborg
med trøffelcreme, beder og bøgehatte

Hovedret
Kalv
med pastinak, porrer og løg
hertil morkelsauce  

Desserter
 Danske oste
Tebstrup ” Flora Mundo” med fennikel og granny smidt
”Rød løber” med karamel og mandler

Rabarber
med mousse, kage, knas og is

Det hele og lidt mere….
Champagne og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours Pris 1295 kr.   

Det halve og lidt mere….
Champagne og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 895 kr. 

Hovedret 295 kr.               Vin-, Drinks-, most eller ølmenu   
2 retter 375 kr.                                     245 kr.                         
3 retter 435 kr.                                     330 kr.                         
4 retter 485 kr.                                     415 kr.                       
5 retter 535 kr.                                     500 kr.                         
6 retter 585 kr.                                     585 kr.                      

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye