Sæson Menu

Kulmule
med citron, grønne asparges og radisse

Kuller
med hvide asparges, fennikel og pancetta
 
Hjertesalat
med halloumi, capers og croutoner

Hovedret
Kylling 
med løg, ærter og gulerod
hertil urtesauce  

Desserter
 Danske oste
”Tebstrup Flora Mundo” med grønne tomater og mandler 
 ”Them Gudenå Maestro” med æbler, valnødder, lærk og birk 

Jordbær
med mousse, kage, knas og is 

Det hele og lidt mere….
Champagne og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours Pris 1450 kr.   

Det halve og lidt mere….
Champagne og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1050 kr. 

Hovedret 345 kr.               Vin-, drinks-, most eller ølmenu   
2 retter 445 kr.                                     275 kr.                         
3 retter 495 kr.                                     395 kr.                         
4 retter 555 kr.                                     485 kr.                       
5 retter 595 kr.                                     570 kr.                         
6 retter 645 kr.                                     645 kr.                      

               

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye