Sæson Menu

 

Urtemarmoreret lange
med agurk, citron og syrnet fløde

Stegt kulmule
Blomkål, Fennikel og urter

 Carpaccio af okse
 tomater i variation og urter

Hovedret
Kalv med urter
med ærter, gulerødder og forårsløg
hertil urtesauce

Desserter
 Danske oste
”Solbær Julsø” med solbær, valnødder og Lyng dal honning   
 ”Cheesecake” på gedeost med gran, stikkelsbær og mandler

Jordbær
Jordbær, fløde, koldskål og makroner    

(Menuen kan naturligvis laves vegetarisk, med ønsker og allergene venlig)

Det hele og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours Pris 1495 kr.   

Det halve og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1095 kr. 

Hovedret 345 kr.               Vin-, drinks-, most eller ølmenu   
2 retter 445 kr.                                     275 kr.                         
3 retter 495 kr.                                     395 kr.                         
4 retter 555 kr.                                     485 kr.                       
5 retter 595 kr.                                     570 kr.                         
6 retter 645 kr.                                     645 kr.                      

               

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye