Sæson Menu

Forretter
Rimmet torsk
med pærer, grønkål og citron

 Kulmule
med jordskokker, brunet smør, hasselnødder og urter

Tatar
med bøgehatte, tranebær og Karl Johan creme

Hovedret
Kalv  
med rødder og løg
hertil svampesauce

Desserter
 Danske oste
”Høgelundgaard” med figner og valnødder
 ”Rød løber” med kvæde og mandel

Æble
med mousse, knas og is

Det hele og lidt mere….
Champagne og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours Pris 1450 kr.   

Det halve og lidt mere….
Champagne og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1050 kr.

Hovedret 325 kr.               Vin-, drinks-, most- eller ølmenu

2 retter 425 kr.                                     265 kr.                        
3 retter 485 kr.                                     385 kr.                       

4 retter 535 kr.                                     475 kr.                       
5 retter 585 kr.                                     560 kr.                       
                     6 retter 625 kr.                                     625 kr.                                            

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye