Sæson Menu
Forretter
Rimmet torsk
med pærer, grønkål og citron
Kulmule
med jordskokker, brunet smør, hasselnødder og urter
Tatar
med bøgehatte, tranebær og Karl Johan creme
Hovedret
Kalv
med rødder og løg
hertil svampesauce
Desserter
Danske oste
”Høgelundgaard” med figner og valnødder
”Rød løber” med kvæde og mandel
Æble
med mousse, knas og is
Det hele og lidt mere….
Champagne og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1450 kr.
Det halve og lidt mere….
Champagne og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1050 kr.
Hovedret 325 kr. Vin-, drinks-, most- eller ølmenu
2 retter 425 kr. 265 kr.
3 retter 485 kr. 385 kr.
4 retter 535 kr. 475 kr.
5 retter 585 kr. 560 kr.
6 retter 625 kr. 625 kr.
