Sæson Menu
Forretter
Ceviche af kuller
med grønne asparges, forårsløg, agurk og urter
Kulmule
med hvide asparges, fennikel og urter
Kylling fra Gothenborg
med ramsløg, bøgehatte og rødbede
Hovedret
Kalv
med ærter, små gulerødder og løg
hertil trøffelsauce
Desserter
Danske oste
Them ”Lagret Havarti” med Ingrid Marie, hasselnødder og maltcrumble
Cheesecake ”den hvide dame” med Granny smidt og mandler
Jordbær
med mousse, kage, knas og is
Det hele og lidt mere….
Champagne og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1450 kr.
Det halve og lidt mere….
Champagne og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1050 kr.
Hovedret 325 kr. Vin-, drinks-, most- eller ølmenu
2 retter 425 kr. 265 kr.
3 retter 485 kr. 385 kr.
4 retter 535 kr. 475 kr.
5 retter 585 kr. 560 kr.
6 retter 625 kr. 625 kr.