Sæson Menu

Lange og Jomfruhummer
med squash, citron og urter

Torsk og blåmusling
med Fennikel, jordskokker og urter  

Tatar
 med beder, tranebær og bøgehatte

Hovedret
Gris fra Skovgaard
med svampe, gulerod og løg
hertil trøffelsauce 

Desserter
 Danske oste
Them ”Gran” med vaffel, mandler og kvæde   
 ”Sirius” med figner og valnødder

Rabarber
med mousse, knas og is

Det hele og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours Pris 1450 kr.   

Det halve og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1050 kr. 

Hovedret 345 kr.               Vin-, drinks-, most eller ølmenu   
2 retter 445 kr.                                     275 kr.                         
3 retter 495 kr.                                     395 kr.                         
4 retter 555 kr.                                     485 kr.                       
5 retter 595 kr.                                     570 kr.                         
6 retter 645 kr.                                     645 kr.                      

               

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye