Sæson Menu

Forretter
Jomfruhummer
med tomat, hummermayo og urter

 Makrel
med hestebønner, forårsløg og asparges broccoli

Tatar
med svampecreme, bøgehatte og trøffel

Hovedret
Gris
med ærter, gulerødder og løg
hertil sauce choron

Desserter
 Danske oste
Them ” Humle ” med grønne stikkelsbær
”Rød løber” med bær, karamel og mandler

Jordbær og skovmærke
med mousse, kage, knas og is

Det hele og lidt mere….
Champagne og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours Pris 1295 kr.   

Det halve og lidt mere….
Champagne og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 895 kr.

Hovedret 295 kr.               Vin-, Drinks-, most eller ølmenu   
2 retter 375 kr.                                     245 kr.                        
3 retter 435 kr.                                     330 kr.                        
4 retter 485 kr.                                     415 kr.                       
5 retter 535 kr.                                     500 kr.                        
6 retter 585 kr.                                     585 kr.                      

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye