Sæson Menu

Sæson Menu

Kuller
med blomkål, grønkål, citron og urter

Kulmule
med porre, hasselnødder og suppe  

Skinke fra Skovgaard
 med Hokaido, tranebær og rygeost

Hovedret
Kylling
med majs, løg og gulerod
hertil svampesauce 

Desserter
 Danske oste
Mammen ”kæk” og ”frejdig” med æbler, kogler og mandler
 ”Them Julsø Solbær” med blomme, mjødurt og valnødder

Bær
med mousse, knas og is
 

Det hele og lidt mere….
Champagne og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours Pris 1450 kr.   

Det halve og lidt mere….
Champagne og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1050 kr. 

Hovedret 345 kr.               Vin-, drinks-, most eller ølmenu   
2 retter 445 kr.                                     275 kr.                         
3 retter 495 kr.                                     395 kr.                         
4 retter 555 kr.                                     485 kr.                       
5 retter 595 kr.                                     570 kr.                         
6 retter 645 kr.                                     645 kr.                      

               

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye