Sæson Menu

Urtemarmoreret kuller
med agurk, grønkål, æble og syrnet fløde

Kulmule
Blomkål, glaskål og urter

 Kylling
sprængt og pocheret
 tomater i variation og urter

Hovedret
Kalv med urter
med gulerødder og løg
hertil urtesauce

Desserter
 Danske oste
”Solbær Julsø” med solbær, aronia, valnødder og Lyng dal honning   
 ”Rød Løber”med mirabelle og mandler

Hyldebær og pære
is, mousse og knas    

(Menuen kan naturligvis laves vegetarisk, med ønsker og allergene venlig)

Det hele og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours Pris 1495 kr.   

Det halve og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1095 kr. 

Hovedret 345 kr.               Vin-, drinks-, most eller ølmenu   
2 retter 445 kr.                                     275 kr.                         
3 retter 495 kr.                                     395 kr.                         
4 retter 555 kr.                                     485 kr.                       
5 retter 595 kr.                                     570 kr.                         
6 retter 645 kr.                                     645 kr.                      

               

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye