Sæson Menu

Forretter
Ceviche af kuller
med grønne asparges, forårsløg, agurk og urter

 Kulmule
med hvide asparges, fennikel og urter

Kylling fra Gothenborg
med ramsløg, bøgehatte og rødbede

Hovedret
Kalv  
med ærter, små gulerødder og løg
hertil trøffelsauce

Desserter
 Danske oste
Them ”Lagret Havarti” med Ingrid Marie, hasselnødder og maltcrumble
Cheesecake ”den hvide dame” med Granny smidt og mandler

Jordbær
med mousse, kage, knas og is

Det hele og lidt mere….
Champagne og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours Pris 1450 kr.   

Det halve og lidt mere….
Champagne og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1050 kr.

Hovedret 325 kr.               Vin-, drinks-, most- eller ølmenu

2 retter 425 kr.                                     265 kr.                        
3 retter 485 kr.                                     385 kr.                       

4 retter 535 kr.                                     475 kr.                       
5 retter 585 kr.                                     560 kr.                       
                     6 retter 625 kr.                                     625 kr.                                            

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye