Sæson Menu

Forretter
Rimmet torsk
med pærer, grønkål og kærnemælk med citrusurter

 Kulmule  
med jordskokker, capers og brunet smør med hasselnødder

And fra Gothenborg
med trøffelcreme, tranebær, bøgehatte og enebærrøg

Hovedret
Gris fra Skovgaard
Som filet og medister, æbleflæsk, tyttebær og kål
hertil julesauce

Desserter
 Danske oste
” Den hvide dame ” med mandarin og mandler
”Høgelundgaard” med figner, peber- og valnødder

Æbler og kanel
med mousse, kage, knas og is

Det hele og lidt mere….
Champagne og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours Pris 1395 kr.   

Det halve og lidt mere….
Champagne og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 995 kr.

Hovedret 325 kr.               Vin-, Drinks-, most eller ølmenu   
2 retter 405 kr.                                     250 kr.                        
3 retter 465 kr.                                     340 kr.                        
4 retter 515 kr.                                     425 kr.                       
5 retter 565 kr.                                     510 kr.                        
                    6 retter 605 kr.                                     595 kr.                                            

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye