Sæson Menu

Kuller
med æbler, grønkål, agurk og urter

Kulmule
med grillet hjertesalat, syltede grønne hyldebær og havgus  

Tatar
 med beder, tranebær, bøgehatte og svampecreme

Hovedret
Kylling
med græskar, svampe og  tyttebær
hertil sauce med skovens svampe

Desserter
 Danske oste
Them ”Solbær Juelsø” med vaffel, solbær og Lyng dal honning   
 ”Krondild” med gran, kvæde og mandler

Æble
med mousse, kage, knas og is

(Menuen kan naturligvis laves vegetarisk, med ønsker og allergene venlig)

Det hele og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours Pris 1450 kr.   

Det halve og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1050 kr. 

Hovedret 345 kr.               Vin-, drinks-, most eller ølmenu   
2 retter 445 kr.                                     275 kr.                         
3 retter 495 kr.                                     395 kr.                         
4 retter 555 kr.                                     485 kr.                       
5 retter 595 kr.                                     570 kr.                         
6 retter 645 kr.                                     645 kr.                      

               

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye