Selskaber 

Vor restaurant og selskabslokale er velegnet til alle former for selskabelighed: bryllup, konfirmationer, fødselsdage og firmafester.

Vore menuforslag skal betragtes som idé- og inspirationskilde, hvorfra De frit kan vælge og sammensætte Deres helt egen menu.

Selskabs menuerne laves til minimum 25 personer

 

Skræddersy din egen menu

Nedenstående menuer er lavet som inspirationskilde. Har De andre ønsker, vil vi meget gerne sammensætte menuer og forslag der passer til netop Jeres arrangement, lige fra receptionsfesten, barnedåb, firmafester, fødselsdage og bryllup.

De finder menuer, der er tilpasset sæsonen. Der tages forbehold for nogle af råvarerne i retterne, da vi altid tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer.

Derudover er der også mange af retterne der kan laves i de forskellige sæsoner med små ændringer. Har De ønsker, der ikke fremgår af vore forslag, vil vi også kunne efterkomme disse, såfremt råvarerne findes på markedet.

 

Lad os sammen skræddersy menuen til netop Deres arrangement

Kontakt os på: lyngdal@lyngdal-hotel.dk 

eller ring for nærmere aftale på tlf. 86 89 82 69

Reservation på tlf 86 89 82 69 eller mail: lyngdal@lyngdal-hotel.dk

 

Lyngdal Hotel Restaurant, selskab, Mad ud af huset, hyggelige selskabslokaler Lyngdal Hotel Restaurant, selskab, Mad ud af huset, hyggelige selskabslokaler Lyngdal Hotel Restaurant, selskab, Mad ud af huset, hyggelige selskabslokaler