Vores aktuelle Sæsonmenu

Forretter

Rimmet kammusling og stenbidderogn
med creme fraiche, citron og Mossø kastanjer

 Torsk og rogn
med jordskok, brunet smør og hasselnødder

And fra Gothenborg
 med tranebær, rødbede og judasøre

Hovedret
 Dansk Kalv
med kejserhatte, ramsløg og løg   
hertil timiansauce

Desserter
 Danske oste
Friteret ”Den hvide dame” med æbler
”Høgelundgaard” med figner og valnødder

Mørk chokolade og blodappelsin
med mousse, kage, knas og is

 

Det hele og lidt mere….

Champagne og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours
Pris 1195 kr.  (Med mostmenu Pris 895 kr.)

Det halve og lidt mere….
Champagne og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours
Pris 795 kr. (Med mostmenu Pris 695 kr.)

Hovedret 295 kr.               Vin-, Drinks- eller ølmenu             Mostmenu
2 retter 355 kr.                                     205 kr.                            125 kr.
3 retter 405 kr.                                     290 kr.                             170 kr.
4 retter 455 kr.                                     375 kr.                             215 kr.
5 retter 500 kr.                                     460 kr.                             260 kr.
6 retter 545 kr.                                     545 kr.                             305 kr.

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye