Sæson Menu

Forretter
Rimmet torsk
 vagtelæg og karryurt med agurk, citron og fløde  

 Kulmule
med jordskokker, anis syltede pære, brunet smør og hasselnødder

And fra Gothenborg
 med trøffelcreme, tranebær, kastanjer fra Mossø og enebærrøg

Hovedret
 Gris
med løg, pastinakker og kål   
hertil kantarelsauce

Desserter
 Danske oste
 ”Den hvide dame” med æbler, brændte mandler og Lyng Dal honning
”Mausing” med figner, kanel og brunkage

Mandarin
med mousse, kage, knas og is

Det hele og lidt mere….
Champagne og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours Pris 1195 kr.   

Det halve og lidt mere….
Champagne og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 795 kr. 

Hovedret 295 kr.               Vin-, Drinks-, most eller ølmenu   
2 retter 355 kr.                                     205 kr.                         
3 retter 405 kr.                                     290 kr.                         
4 retter 455 kr.                                     375 kr.                       
5 retter 500 kr.                                     460 kr.                         
6 retter 545 kr.                                     545 kr.                      

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye