Vores aktuelle Sæsonmenu

Sæson Menu

Forretter

Rimmet torsk og kammusling
med grønkål, pærer, fløde og urtemüsli

Kulmule
med jordskok, blomkål og gran

Dådyr fra Svejbækgaard
med tranebær, rødbede og Mossø kastanjer

Hovedret

Gris
med kål, æbler, løg og grønne valnødder
hertil julesauce

Desserter
Danske oste
"Gammelknas" med mandarin og mandler
"Blå Høgelundgaard" med Lyng Dal honning, brunkage og figner

Æbler og "Risalamande"
med mousse, kage, knas og is

Det hele og lidt mere….
Champagne og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours
Pris 1195 kr.  (Med mostmenu Pris 895 kr.)

Det halve og lidt mere….
Champagne og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours
Pris 795 kr. (Med mostmenu Pris 695 kr.)

Hovedret 285 kr.               Vin-, Drinks- eller ølmenu             Mostmenu
2 retter 345 kr.                                     195 kr.                            115 kr.
3 retter 395 kr.                                     280 kr.                             160 kr.
4 retter 445 kr.                                     365 kr.                             205 kr.
5 retter 490 kr.                                     450 kr.                             250 kr.
6 retter 535 kr.                                     535 kr.                             295 kr.

 

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye