Vores aktuelle Sæsonmenu

Sæson Menu

Forretter
Rømørejer og vagtelæg
med ramsløg, asparges, radise og syrnet fløde

 Kulmule
med blomkål, brunet smør, kastanjer og urter

Kylling fra Gothenborg
 med morkel/trøffelcreme, rabarber, beder og rygeost

Hovedret
 Kalv
med spinat, hestebønner, ærter og løg   
hertil timiansauce

Desserter
 Danske oste
 ”Den hvide dame” med  fennikel og æbler
”Hathor” med  gran og nødder

Jordbær og hybenroser
med mousse, kage, knas og is

Det hele og lidt mere….
Champagne og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours Pris 1195 kr.   

Det halve og lidt mere….
Champagne og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 795 kr.

Hovedret 295 kr.               Vin-, Drinks-, most eller ølmenu   
2 retter 355 kr.                                     205 kr.                        
3 retter 405 kr.                                     290 kr.                        
4 retter 455 kr.                                     375 kr.                       
5 retter 500 kr.                                     460 kr.                        
6 retter 545 kr.                                     545 kr.                      

 

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye