Vores aktuelle Sæsonmenu

Sæson Menu

Forretter

Rømørejer og vagtelæg
med radise, grønne stikkelsbær, ramsløg og citrus

Skindstegt kulmule
med blomkål, brunet smør og hasselnødder

Skovkylling fra Gothenborg
 med rabarber, agurk, rygeost og urter

Hovedret
 Kalv
med ærter, spinat og løg
hertil trøffelsauce

Desserter
 Danske oste
”Gammelknas” med solbær, mjødurt og honning
”Den hvide dame” med kirsebær, karamel og valnødder

Bær  
med mousse, kage, knas og is

Det hele og lidt mere….

Champagne og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours
Pris 1195 kr.  (Med mostmenu Pris 895 kr.)

Det halve og lidt mere….
Champagne og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours
Pris 795 kr. (Med mostmenu Pris 695 kr.)

Hovedret 295 kr.               Vin-, Drinks- eller ølmenu             Mostmenu
2 retter 355 kr.                                     205 kr.                            125 kr.
3 retter 405 kr.                                     290 kr.                             170 kr.
4 retter 455 kr.                                     375 kr.                             215 kr.
5 retter 500 kr.                                     460 kr.                             260 kr.
6 retter 545 kr.                                     545 kr.                             305 kr.

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye