Vores aktuelle Sæsonmenu

Sæson Menu

Forretter

Rømø og Vagtelæg
med radise, asparges, ramsløg og citrus

Kulmule
med blomkål, brunet smør og hasselnødder

Dådyr fra Svejbækgaard
 med tranebær, bøgehatte og rødbede

Hovedret
 Kalv
med ærter, beder, forårsløg og spinat   
hertil morkelsauce

Desserter
 Danske oste
”Them krystal” med æbler, karamel og egeskud
Gede ost fra Tebstrup med grønne valnødder og birkesirup    

Jordbær og rabarber
med mousse, kage, knas og is

 

Det hele og lidt mere….

Champagne og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours
Pris 1195 kr.  (Med mostmenu Pris 895 kr.)

Det halve og lidt mere….
Champagne og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours
Pris 795 kr. (Med mostmenu Pris 695 kr.)

Hovedret 295 kr.               Vin-, Drinks- eller ølmenu             Mostmenu
2 retter 355 kr.                                     205 kr.                            125 kr.
3 retter 405 kr.                                     290 kr.                             170 kr.
4 retter 455 kr.                                     375 kr.                             215 kr.
5 retter 500 kr.                                     460 kr.                             260 kr.
6 retter 545 kr.                                     545 kr.                             305 kr.

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye