Ceviche af Kulmule og kammusling
med grønkål, agurk, pære og urter
Stegt Hvilling
Hvide asparges, kapers og pancetta
Carpaccio
Carpaccio af lam
Chips, Ramsløg og bøgehatte
Hovedret
Kalv med morkel
med gulerødder, spinat og forårsløg
hertil Morkelsauce
Desserter
Danske oste
”Efterglød” med æble, valnødder og Lyng dal honning
”Cheesecake” på gedeost med lærk og mandler
Jordbær, fløde, koldskål og makroner
med mousse, kage, knas og is
(Menuen kan naturligvis laves vegetarisk, med ønsker og allergene venlig)
Det hele og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1495 kr.
Det halve og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1095 kr.
Hovedret 345 kr. Vin-, drinks-, most eller ølmenu
2 retter 445 kr. 275 kr.
3 retter 495 kr. 395 kr.
4 retter 555 kr. 485 kr.
5 retter 595 kr. 570 kr.
6 retter 645 kr. 645 kr.
