Sæson Menu

Forretter
Rimmet torsk og jomfruhummer
med grønkål, agurk, pærer, citron og fløde

Multe
med jordskokker, brunet smør, hasselnødder og urter

Kylling fra Gothenborg
med Karl Johan/trøffelcreme, rødbede og tranebær

Hovedret

Kalv
med brisler, porrer, persillerod og græskar
hertil Kantarelsauce

Desserter
Danske oste
"Rød løber" med æbler, hyben og Lyng Dal honning
"Hathor" med solbær og mandler

Bær
med mousse, kage, knas og is

 

Det hele og lidt mere….
Champagne og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours Pris 1195 kr.   

Det halve og lidt mere….
Champagne og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 795 kr. 

Hovedret 295 kr.               Vin-, Drinks-, most eller ølmenu   
2 retter 355 kr.                                     205 kr.                         
3 retter 405 kr.                                     290 kr.                         
4 retter 455 kr.                                     375 kr.                       
5 retter 500 kr.                                     460 kr.                         
6 retter 545 kr.                                     545 kr.     
                

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye