Vores aktuelle Sæsonmenu

Forretter

Rimmet kammusling
med agurk, mirabelle, rygeost og urter

Makrel i Tomat
Stegt makrel, med tomater og urter

Dådyr fra Svejbækgaard
med tranebær, rødbede og svampe

Hovedret

Kalv
med græskar, sqaush og jordskok
hertil trøffelsauce

Desserter
Danske oste
"Den Hvide Dame" med æbler og mandler, rønnebær og hybenrose
"Manchego" med Lyng Dal honning, humle, mjødurt og gran

Bær og hvidstenkløver
med mousse, kage, knas og is

Det hele og lidt mere….
Champagne og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours
Pris 1195 kr.  (Med mostmenu Pris 895 kr.)

Det halve og lidt mere….
Champagne og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours
Pris 795 kr. (Med mostmenu Pris 695 kr.)

Hovedret 285 kr.               Vin-, Drinks- eller ølmenu             Mostmenu
2 retter 345 kr.                                     195 kr.                            115 kr.
3 retter 395 kr.                                     280 kr.                             160 kr.
4 retter 445 kr.                                     365 kr.                             205 kr.
5 retter 490 kr.                                     450 kr.                             250 kr.
6 retter 535 kr.                                     535 kr.                             295 kr.

 

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere,  Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye