Selskaber og mad ud af huset 

Vor restaurant og selskabslokale er velegnet til alle former for selskabelighed: bryllup, konfirmationer, fødselsdage og firmafester.

Vi laver også mad ud af huset

Vore menuforslag skal betragtes som idé- og inspirationskilde, hvorfra De frit kan vælge og sammensætte Deres helt egen menu.

Har De ønsker, der ikke fremgår af vore forslag, vil vi også kunne efterkomme disse, såfremt råvarerne findes på markedet.

 

Vores mad ud af huset koncept bygger på, at vi gør hele arbejdet og De blot sætter de færdiganrettede fade, skåle osv. på bordet. 
Maden leveres i termokasser og der medfølger hjemmelavet friskbagt brød og smør m.m.

 Nedenstående menuer er lavet som inspirationskilde. Har De andre ønsker, så vil vi meget gerne sammensætte menuer og forslag der passer til netop Jeres arrangement, lige fra receptionsfesten, barnedåb, firmafester, fødselsdage og bryllup.

Har De brug for personale til at afvikle deres arrangement, står vi også til rådighed med det. 
Vi vil også meget gerne være behjælpelige med vinvalg, der passer til maden. 
Disse menuer og buffeter forudsætter minimun 20 Couverter.

De finder menuer, der er tilpasset sæsonen. Der tages forbehold for nogle af råvarerne i retterne, da der sker meget over en 3 måneders periode.

Derudover er der også mange af retterne der kan laves i de forskellige sæsoner med små ændringer. Lad os sammen skræddersy menuen til netop Deres arrangement.

kontakt os på:  lyngdal@lyngdal-hotel.dk 

eller ring for nærmere aftale på tlf. 86 89 82 69

Mad ud af huset

Reservation på tlf 86 89 82 69 eller mail: Lyngdal@lyngdal-hotel.dk