Sæson Menu

 

Gravad hellefisk
med aske, pære, grønkål og citron

 

Kulmule
Jordskok, glaskål og urter

 

 And
sprængt og granrøget
med Karl Johan mayo, rødkål, tranebær og kastanjer  

 

Hovedret
Gris kæbe og bryst
med persillerod, æbleflæsk, løg og tyttebær
hertil julesauce

 

Desserter
 Danske oste
”Høgelundgaard” med figner, valnødder og brunkage   
 ”Them Gul krystal” med kvæde, mandler og citron  

 

Mandarin og havtorn
is, mousse og knas    

Det hele og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours Pris 1495 kr.   

Det halve og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1095 kr. 

Hovedret 345 kr.               Vin-, drinks-, most eller ølmenu   
2 retter 445 kr.                                     275 kr.                         
3 retter 495 kr.                                     395 kr.                         
4 retter 555 kr.                                     485 kr.                       
5 retter 595 kr.                                     570 kr.                         
6 retter 645 kr.                                     645 kr.                      

               

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere, Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye