Sæson Menu

Urtemarmoreret kuller
med agurk, grønkål, citron og syrnet fløde

kulmule
med jordskokker, glaskål og urter

Capaccio - Cassacanada
 Okselårtunge som saltet og marineret, med svampe, tranebær og kastanje

Hovedret
Gris som brydst og kæbe
med løg, æbler, selleri og persillerod
hertil jule sauce med Calvados

Desserter
 Danske oste
”Solbær Julsø” med solbær, valnødder og Lyng dal honning   
 ”Rød Løber”med mirabelle og mandler

Pære og Hyldebær
med creme, knas og is    

(Menuen kan naturligvis laves vegetarisk, med ønsker og allergene venlig)

Det hele og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours Pris 1495 kr.   

Det halve og lidt mere….
Aperitif og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl-, most- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours Pris 1095 kr. 

Hovedret 345 kr.               Vin-, drinks-, most eller ølmenu   
2 retter 445 kr.                                     275 kr.                         
3 retter 495 kr.                                     395 kr.                         
4 retter 555 kr.                                     485 kr.                       
5 retter 595 kr.                                     570 kr.                         
6 retter 645 kr.                                     645 kr.                      

               

Bobler & Snacks, Det hele og lidt mere, Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye