Det sker på Lyng Dal Hotel og Restaurant 2017

Onsdag d.15. November – søndag d. 19. November 2017 – International Sherry week på Lyng Dal

Uge 46 sætter vi fokus på Sherry, der findes så mange spændende typer, der har hver deres særpræg og anvendelses mulighed.

Vi fejre international sherryweek ved at:

Alle der besøger Lyng Dal i uge 46, og bestiller vinmenu, vil ud over vinmenu også få en smagsprøve på sherry til hver ret. Dette er naturligvis gratis 😊   


Torsdag d. 9 (Stadig ledige pladser) og Fredag d. 10. november - UDSOLGT

Vi fejrer Morten på Lyng Dal, kom og vær med!

Klassisk Mortensaften menu på Lyng Dal

Laks og rejer
Hjemmerøget laks med rejer, vagtelæg, citrus og urter
Hertil serveres hjemmebagt brød, økosmør og friskost

Andesteg
Stegt and, serveret med rødkål, surt, æbler med ribsgelé, sprøde kartoffelchips,
andesauce, brunede og hvide kartofler

Æbler
Mousse, is, kage og knas

3 retter 390 kr. pr. couvert

Husk bordreservation, da der er begrænsede pladser – Vi håber at se Jer til nogle spændende temaaftener

 

 

Med venlig hilsen
Kristin, Anita og Nicolaj