Det sker på Lyng Dal Hotel og Restaurant 2017

 

Mandag den 28. august kl. 18.00- Mad og Banko J – Vi støtter Scleroseforeningen og Gigtforeningen med et velgørenhedsarrangement

Lyng Dal, Gl. Rye og omegn står op for mennesker med Sclerose og gigt.

Alt overskud denne aften vil gå til foreningerne.

Arrangementet indeholder:

Bobler og snacks

3 retters menu med vin- eller mostmenu

Kaffe, sødt og bankospil ;-)

- Pris pr. couvert 500 kr.

Bankoplader kan tilkøbes på dagen til 50 kr. pr. stk. (hvis man ønsker at være med)

Til banko aftenen har vores lokaleyndlingsproducenter og selvstændige doneret gaver og alle
pengene går til sclerose og gigtforeningen

Bordreservation er nødvendig, da der er begrænsede pladser.

Vi glæder os til en hyggelig aften.

Venlig hilsen

Lyng Dal familien, Søs Leerbeck (repræsentant for Scleroseforeningen) Karen Buhl (repræsentant for Gigtforeningen) og resten af Gl. Rye og omegn

 

Fredag den 29. September 2017 kl. 18.00 – Gin-arrangement part 2

Efter flere forespørgsler laver vi et gin-arrangement mere 😉

Vi sætter fokus på gin. Der findes så meget spændende gin, fra hele verden.

Vi vil kreere en 6 retters menu med tilhørende gincocktails.

Gin-aperitif og snacks, 6 retters menu med tilhørende gin, kaffe, sødt og gin
- Pris pr. couvert 850 kr.

Menu og Gintyper vil blive opdateret på denne side snarest

Bordreservation er nødvendig, da der er begrænsede pladser.

Vi glæder os til en hyggelig aften. 

Venlig hilsen

Lyng Dal familien

 

Fredag d. 20. oktober 2017 kl. 18.00 - Kun for kvinder – kombucha, kefir og cocktails 

Tag din veninde, mor, datter eller søster med til en hyggelig fredag aften på Lyng Dal

En aften hvor vi vil sætte fokus på kombucha, kefir og cocktails.

Der vil der være et lille oplæg om hjemmelavede moste, kefir og kombucha.

Dette vil omhandle produktion, sundhed og sammensætning.

Vi starter kl. 18.00

Der vil være aperitif og snacks, 4 retters menu med Kombucha/ kefir drinks eller Kefir/kombucha/ mostmenu Herefter vil der blive serveret kaffe og sødt

Menuen vil blive opdateret på denne side snarest

Pris pr. person. 750 kr.
Oplæg om kefir/ kombucha, aperitif og snacks, 4 retters menu,
Cocktail -  eller most menu, kaffe og sødt – ta´med hjem gave i form af

Kombucha, kombucha bodylotion og en ”start scoopy”,
så man selv kan starte op.

Fredag d. 27. oktober 2017 kl. 18.00 – Kun for mænd – Øl, øl og øl
Tag din kammerat, søn, far eller kollega med til en hyggelig fredag aften på Lyng Dal

Vi starter kl. 18.00 og her vil vi servere en 5 retters ”rigtig mande menu” indeholdende alt det konen ikke gider at lave til jer derhjemme. Maden vil være gode klassiske retter med et twist, tilberedt med øl og ledsaget af øl.

Menuen vil blive opdateret på denne side snarest

Pris pr. person. 850 kr.

 

Onsdag d.15. November – søndag d. 19. November 2017 – International Sherry week på Lyng Dal

Uge 46 sætter vi fokus på Sherry, der findes så mange spændende typer, der har hver deres særpræg og anvendelses mulighed.

Vi fejre international sherryweek ved at:

Alle der besøger Lyng Dal i uge 46, og bestiller vinmenu, vil ud over vinmenu også få en smagsprøve på sherry til hver ret. Dette er naturligvis gratis 😊   


Fredag d. 10. november – Vi fejrer Morten på Lyng Dal, kom og vær med!

Klassisk Mortensaften menu på Lyng Dal

Laks og rejer
Hjemmerøget laks med rejer, vagtelæg, citrus og urter
Hertil serveres hjemmebagt brød, økosmør og friskost

Andesteg
Stegt and, serveret med rødkål, surt, æbler med ribsgelé, sprøde kartoffelchips,
andesauce, brunede og hvide kartofler

Æbler
Mousse, is, kage og knas

3 retter 390 kr. pr. couvert

Husk bordreservation, da der er begrænsede pladser – Vi håber at se Jer til nogle spændende temaaftener

 

 

Med venlig hilsen
Kristin, Anita og Nicolaj