Skriv en tekst her

Tirsdag den 4. september kl. 18.30- Foredrag ”Brugsanvisning til dit indre” ved
Kend din Natur/ Annette Kjær


Arrangementet indeholder:  

Kombucha/kefir/most/ isvand under hele foredraget

Tapashappere og snacks
Maltgrissinier, sukker/saltede macadamianødder, oliven, små italienske salamier med parmesan, havregrødschip, rischips med ramsløg og paprika, puffede flæskesvær med barbeque og urtedip
Bruchetta med røget svinefilet fra Johannesminde med rygeost, hasselnødder, tranebær som syltede og tørrede
Canape med kylling fra Gothenborg, svampecreme, syltede bøgehatte og hyldebær
”Gnalling” halvfast ost med syltede mirabeller og mjødurt

Foredrag  
”Bliv klogere på dig selv og din psykiske anatomi”

Forestil dig at der faktisk er en brugsanvisning til dit indre.
Annette er menneske, underviser og terapeut. Hun formidler viden og konkrete værktøjer til at blive klogere på sig selv igennem humor og alvor
På overskuelig vis får du et overblik over din indre opbygning tanker, følelser, adfærd og egosjæl.

Kaffe og sødt

Fysisk hæfte og adgang til elektronisk ebog

- Pris pr. couvert 350 kr.

Tilmelding er nødvendig, da der er begrænsede pladser.

                      Tilmelding på tlf: 22160183 – annette.k.benfeldt@gmail.com
                      eller tlf: 86898269 – lyngdal@lyngdal-hotel.dk

                      Vi glæder os til en inspirerende og hyggelig aften.

                        Venlig hilsen

Lyng Dal familien og Annette Kjær

 

 

Onsdag d. 10. oktober – søndag d. 14. oktober 2018 –

International Sherry week på Lyng Dal

 

Uge 41 sætter vi fokus på Sherry, der findes så mange spændende typer, der har hver deres særpræg og anvendelses mulighed.

Vi fejre international sherryweek ved at:

Alle der besøger Lyng Dal i uge 41, og bestiller vinmenu, vil ud over vinmenu også få en smagsprøve på sherry til hver ret. Dette er naturligvis gratis 😊   

 

 

Fredag d. 26. oktober 2018 kl. 18.00  – Øl, øl og øl
Tag dine venner, familie, kæreste eller kollegaer med til en hyggelig fredag aften på Lyng Dal

Vi starter kl. 18.00 og her vil vi servere en 5 retters menu. Maden vil være gode klassiske retter
med et twist, tilberedt med øl og ledsaget af øl.

 

Menuen vil blive opdateret på denne side snarest

 

Pris pr. person. 850 kr.

 

 

Lørdag d. 10. november og søndag den 11. november –
Vi fejrer Morten på Lyng Dal, kom og vær med!

 

Klassisk Mortensaften menu på Lyng Dal

 

Laks og rejer
Hjemmerøget laks med rejer, vagtelæg, citrus og urter

Hertil serveres hjemmebagt brød, økosmør og friskost

 

Andesteg

Stegt and, serveret med rødkål, surt, æbler med ribsgelé, sprøde kartoffelchips,
andesauce, brunede og hvide kartofler

 

Æbler

Mousse, is, kage og knas
 

3 retter 395 kr. pr. couvert

 

 

 

Fredag den 23. November 2018 kl. 18.00 – Cocktails med druebrændevin

Vi sætter fokus på druebrændevine. Der findes så meget spændende cognac, armagnac, brandy,
grappa, marc osv.

Claus fra Mac Y vil komme og fortælle om de forskellige typer. 

Vi vil kreere en 6 retters menu med tilhørende ”klassiske” cocktails med druebrændevin på vores
facon 😊 .

Aperitif og snacks, 6 retters menu med tilhørende cocktails, kaffe, sødt og druebrændevin
- Pris pr. couvert 850 kr.

 

Menu og brændevine vil blive opdateret på denne side

Bordreservation er nødvendig, da der er begrænsede pladser.

Vi glæder os til en hyggelig aften.

Venlig hilsen

Lyng Dal familien