Vintermenu

 

Forretter:

Røget kuller med sure rødløg, vagtelæ og capers, på fennikel crudité vendt i timianolie

Rimmet torsk med dildperler, grønkål med pærer og rustede hasselnødder

Krondyrs rilette med peberrodscreme, æblechutney og cashewnødder

 

Hovedretter:

Stegt oksefilet i urter på pastikankker med rosmarin, confit af skank på saltbagt selleri med urtepulver

Sprængt andebryst med rødkålssalat, semidried tranebær, syltede tranebær, røde æbler og valnødder, hertil pommes Anna og karamelliseret skysauce

Svinemørbrad med kålsalat, jordskoller, æbler og feta- og porter braiseret svinekæber på honningbagte rødbeder og rødbedekys, hertil ristede kartofler og porter sauce

 

Desserter:

Chokoladekage med hvide og mørke chokolademousser med estragon

Marcipan/nøddekage med chokolade, hertil mandarin og appelsin i cointreau og mandarin is

Nougat muffins og porcherede pærer, timian og pærer is med hasselnødder

Ostesortiment af europæiske oste med sprødt, sødt og syrligt

 

Pris ”Hele pakken” som buffet  –  495 kr. pr. couvert

 

Hovedretter: pris for 1 Hovedret 235 kr.
2 hovedretter 270 kr.
3 hovedretter 300 kr.

2 forretter el. desserter 120 kr. pr. couvert

3 forretter el. desserter 140 kr. pr. couvert

4 forretter el. desserter 160 kr. pr. couvert

5 forretter el. desserter 180 kr. pr. couvert

6 forretter el. desserter 200 kr. pr. couvert

Priserne er kun gældende ved tilkøb til hovedretten

Vintermenu, Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye Vintermenu, Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye