Et kursusophold på LYNG DAL er væsentligt anderledes end på større hoteller og kursussteder. Vi er ikke en "kursusfabrik". Vore kursister er i fokus under hele forløbet, da vi kun afholder ét kursus ad gangen, således at vi kan yde såvel høj service som nødvendig assistance.

I vor havestue, hvor plenum afholdes, kan der være op til 30 kursister. Der er fra havestuen en overordentligt smuk udsigt over have og lyngbakker.

Vi ligger i et særdeles naturskønt område, og der er rige muligheder for spadsereture i de pauser der måtte være under kurset. Hotel og restaurant har panoramaudsigt over fredede lyngbakker og vor store smukke have.

I vort køkken er alt hvad der er muligt, hjemmelavet og også gerne af økologiske råvarer, også brød, syltetøj m.m. Frokost og menuer tilberedes dagligt af de bedste råvarer.

Vi har 9 dobbeltværelser, fra værelserne er der samme smukke udsigt over lyngbakkerne. Alle værelser har bad, toilet og fjernsyn samt balkon eller terrasse. Er der behov for flere værelser, kan dette lade sig arrangere, da vi har lokale samarbejdspartnere der ligger 3 - 6 minutters gåafstand fra vort hotel.

Program og forplejning kan naturligvis tilpasses individuelle behov.

Ønsker De at afholde Deres kurser på vort hotel og restaurant i skønne naturomgivelser, vil vi gøre vort yderste for, at Deres ophold bliver en succes, som De vil mindes med glæde.

Ring tlf.: 8689 8269 eller mail for fremsendelse af tilbud eller yderligere oplysninger.

 

Eksempel på Døgnkursus:

Morgenkaffe med hjemmebagt morgenbrød og hjemmelavet pålæg, ost og sødt

Forplejning under mødet med kaffe, isvand, frugt og hjemmelavet knas

2 retters frokostmenu inkl. 1 øl eller sodavand

Eftermiddagskaffe med hjemmebag

Champagne og snacks

6 retters aftenmenu

Kaffe og petit fours

Overnatning og morgenmad med hjemmelavede specialiteter, lunt og sødt

 

Pris pr. person i dobbeltværelse 1950 kr.

 

Tillæg enkeltværelse 200 kr.

Tillæg for frokost på afrejse dagen inkl 1 øl eller vand kr. 250 kr.

Tillæg for vinmenu til de 6 retter kr. 645 kr. pr. person

Konference, Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye