Sommermenuer

Forretter:

Ristet kammusling på babyspinatvafler, brunet blomkål og rå blomkålsbuketer, ramsløgscreme og ristede hasselnødder

Dampede hvide asparges og fjordrejer med kørvelmayo og limeperler

Unghanerulle på rucola i sherryvinaigrette med fersken, nye ærter og rygeost

 

Hovedretter:

Filet af gris og rilette af skinke hertil müsli med pancetta, syrlige lyserøde løg og sommersalat og kartofler i urtedressing med porrer

Rosastegt kalvefilet på sommer gulerødder med nye kartofler og kalvesky, hertil tomatsalat med feta og rødløg

Bryst af unghane med hvedeøl, citron og timian, hertil salat med bulgur asparges, sukkerærter og havgus, ristede kartofler og timiansky

 

Desserter:

Chokoladekage med bær og vaniljeis

Små tærter med creme esquise, jordbær og hvid chokoladeis

Blommetrifli med hvid chokoladecreme

Ostesortiment af europæiske oste med sprødt, sødt og syrligt

 

Pris ”Hele pakken” som buffet  –  495 kr. pr. couvert

 

Hovedretter: pris for 1 Hovedret 235 kr.
2 hovedretter 270 kr.
3 hovedretter 300 kr.

2 forretter el. desserter 120 kr. pr. couvert

3 forretter el. desserter 140 kr. pr. couvert

4 forretter el. desserter 160 kr. pr. couvert

5 forretter el. desserter 180 kr. pr. couvert

6 forretter el. desserter 200 kr. pr. couvert

Priserne er kun gældende ved tilkøb til hovedretten

Sommermenu, Lyngdal Hotel & Restaurant, Gl. Rye Sommermenu, Lyngdal Hotel & Restaurant, Gl. Rye Sommermenu, Lyngdal Hotel & restaurant,