Sommermenuer
Forretter:
Ristet kammusling på babyspinatvafler, brunet blomkål og rå blomkålsbuketer, ramsløgscreme og ristede hasselnødder
Dampede hvide asparges og fjordrejer med kørvelmayo og limeperler
Unghanerulle på rucola i sherryvinaigrette med fersken, nye ærter og rygeost
Hovedretter:
Filet af gris og rilette af skinke hertil müsli med pancetta, syrlige lyserøde løg og sommersalat og kartofler i urtedressing med porrer
Rosastegt kalvefilet på sommer gulerødder med nye kartofler og kalvesky, hertil tomatsalat med feta og rødløg
Bryst af unghane med hvedeøl, citron og timian, hertil salat med bulgur asparges, sukkerærter og havgus, ristede kartofler og timiansky
Desserter:
Chokoladekage med bær og vaniljeis
Små tærter med creme esquise, jordbær og hvid chokoladeis
Blommetrifli med hvid chokoladecreme
Ostesortiment af europæiske oste med sprødt, sødt og syrligt
Pris ”Hele pakken” som buffet – 495 kr. pr. couvert
Hovedretter: pris for 1 Hovedret 235 kr.
2 hovedretter 270 kr.
3 hovedretter 300 kr.
2 forretter el. desserter 120 kr. pr. couvert
3 forretter el. desserter 140 kr. pr. couvert
4 forretter el. desserter 160 kr. pr. couvert
5 forretter el. desserter 180 kr. pr. couvert
6 forretter el. desserter 200 kr. pr. couvert
Priserne er kun gældende ved tilkøb til hovedretten