Vores elever

Virksomheden består ydermere af vore dygtige kokkeelever Sofie Nørgaard, Christina Hjort Madsen, Stine Gjerulff Mortensen, Thomas Bjørn Sørensen og nyeste skud i det faste team er Bo Frost.

Derudover har vi tilknyttet nogle dygtige timeansatte medarbejdere, som hjælper i vores højsæson og travle weekender.

Tilsammen udgør vi et super ambitiøst team hvor vi alle sigter efter samme mål

-at gøre det bedste vi formår, for at I får, en super helhedsoplevelse af
Lyng Dal Hotel og Restaurant.

Vi glæder os til at byde Jer hjerteligt velkommen i vores skønne omgivelser.

Lige her i Gammel Rye, i hjertet af Danmark

Christina

Christina Hjorth Madsen

Hvorfor du valgte faget ?
På grund af den følelse, at jeg og mit team har gjort nogle andre mennesker glade og vækket begejstring ved vores madlavning, er dét, der primært driver mig.

Hvad er din yndlings råvarer?
Mine yndlingsråvarer er foruden smør, er jeg blevet ret glad for skorzonerrødder. Det er lidt en sjov krydsning mellem gulerod, jordskok og asparges, afhængig af tilberedningen.

Det bedste ved din dagligdag her hos os?
Mine kollegaer og vores samarbejde fra start til slut. At arbejde med råvarer som er i sæson og urter fra haven. Ligeledes giver det en fed fornemmelse, når alle elementer bliver anrettet på tallerkenen, smagene og det visuelle er på sin plads og at udfolde sig kreativt

Jeg glæder mig at byde Jer velkommen.

Thomas

Thomas Bjørn Sørensen:

Hvorfor du valgte faget ?
Jeg har arbejdet som bartender, og her fandt jeg ud af, at jeg elsker at søge for at mine gæsterne får en uforglemmelig oplevelse. Grunden til at jeg vælger tjeneruddannelsen, er at jeg gerne vil befinde mig i mere roligere omgivelser, hvor servicedelen kan sættes endnu mere i fokus. 

Hvad er din yndlings spiritus?
Som bartender har jeg fået en stor interesse for Gin, og syntes at det er spændende at udforske de mange mærker og typer inden for feltet. En cocktail på basis af gin er altid en god måde at starte en aften på ;)

Det bedste ved din dagligdag her hos os?
Det, jeg bedst kan lide ved mit arbejde, er de mange smil, jeg i hverdagen får fra glade og tilfredse gæster.

Jeg glæder mig at byde Jer velkommen.

Stine

Stine Mortensen

Hvorfor du valgte faget ?
Jeg valgte faget da jeg altid har haft en stor passion for at lave mad, og efter jeg er begyndt på uddannelsen er jeg slet ikke i tvivl om at det var det helt rigtige valg.

Hvad er din yndlings råvarer?
Lige nu på min yndlingsråvare være chokolade, det får jeg i hvert fald brugt rigtig meget tid på, da jeg træner til DM i chokolade for kokkeelever. Jeg skal afsted til Danmarksmesterskaberne her i starten af marts på Food Expo.

Det bedste ved din dagligdag her hos os?
Det bedste ved dagligdagen på Lyng Dal må være fagligheden, humoren og sammenholdet

Jeg glæder mig at byde Jer velkommen.

Sofie

Sofie Nørgaard Madsen

Hvorfor du valgte faget ?
Jeg valgte faget, fordi når jeg laver mad, kommer jeg ind i en helt anden verden. Det at man kan blande nogen ingredienser, som bliver til en ret - og gøre det fint på en tallerken er for mig ren magi, som jeg aldrig nogensinde vil undvære.

Hvad er din yndlings råvarer?
Lige nu er kartoffel min yndlingsråvare, den har så mange egenskaber, og så smager den godt.

Det bedste ved din dagligdag her hos os?
Det bedste ved dagligdagen på Lyngdal må være kollegaerne, som alle er med til at gøre dagene trygge og sjove. Vi er gode til at hjælpe hinanden, så vi bliver dygtigere hver dag.

Jeg glæder mig at byde Jer velkommen.

Bo