Fredag den 29. november 2019 kl. 18.00 – Gin-arrangement

Efter flere forespørgsler laver vi et gin-arrangement mere.
Vi sætter fokus på gin. Der findes så meget spændende gin, fra hele verden. Vi har fundet 11 forskellige typer (Det var svært at begrænse sig 😉)  Vi vil kreere en 6 retters menu med tilhørende gincocktails og det bliver hyggeligt😊

Lyng Dal Snacks
Barekstein, Botanical Gin, Norge med hjemmelavet tonic

Rimmet kammusling
med agurk, grønkål, pærer, citron, urtemüsli og fløde 48%

Arbikie – Kirsty´s Gin Highland Estate 43% Skotland med Lyng Dal Hvid


Skindstegt kulmule
med jordskokker, fennikel, estragon og hasselnødder

Fever Island Gin Premium 40% Mallorca med Lyng Dal Oxy Kombucha


Dådyr fra Svejbækgaard

med bøgehatte, judasøre, tranebær, timian og enebærrøg  
Forest Dry Gin Winter 45% Belgien med Kombucha -  chaga, tranebær og rødbede

 

Kalv
med græskar, svampe, rosmarin og krydret sauce

Genever, Zuidam, Holland med Lyng Dal krydret og røget rosmarin

 

Danske oste
Them ”Humle” Ost med malt og humle

Singular Iradier Bulfy IPA 42% Spanien møder Lokal øl i cocktailform 

 

Blå Høgelundgaard, figner med honning, ild og kanel

 Tranquebar Colonial Dry Gin 45% Holland med Rondo og Leon Millot  


Brombær og mjølurt
med mousse, kage, knas og is

Lyng Dal shake med brombærsirup, cacaolikør, fløde og
Warner´s  Raspberry Gin 40% England


Kaffe/the og Petit Fours
Colombian, Aged Gin, Columbian som wannabe Kaluah 

Ginlikør, Haymann 40% som wannabe Bailey 

 

Gin-aperitif og snacks, 6 retters menu med tilhørende gin, kaffe, sødt og gin
- Pris pr. couvert 995 kr.

Bordreservation er nødvendig, da der er begrænsede pladser.

Vi glæder os til en hyggelig aften. 

Venlig hilsen Lyng Dal familien