Vores aktuelle Sæsonmenu

Sæson Menu

Forretter

Rimmet kammusling
med stikkelsbær, agurk, citron og strandurter

Multe
med ærter, brunet smør og hasselnødder

Kylling fra Gothenborg

med tomater, røg og ramsløgscapers

Hovedret

Kalv
med beder, majs og kantarelsauce

Desserter
Danske oste
"Sirius" med solbær og mandler
"Them - Krystal" med kirsebær og mjøldurt og Lyng Dal honning

Bær og hvid stenkløver
med mousse, kage, knas og is

Det hele og lidt mere….
Champagne og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vinmenu – Kaffe og Petit Fours

Pris 1195 kr. (Med mostmenu Pris 895 kr.)

Det halve og lidt mere….
Champagne og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vinmenu – Kaffe og Petit Fours

Pris 795 kr. (Med mostmenu Pris 695 kr.)

Hovedret 285 kr. Vinmenu Mostmenu
2 retter 345 kr. 195 kr. 90 kr.
3 retter 395 kr. 280 kr. 135 kr.
4 retter 445 kr.
365 kr. 180 kr.
5 retter 490 kr. 450 kr. 225 kr.
6 retter 535 kr.
535 kr. 270 kr.