Vores aktuelle Sæsonmenu

Sæson Menu

Forretter

Røget torsk
med grønkål, pærer og fennikel

 And fra Gothenborg
med jordskokker, tranebær og hasselnødder

Ged fra Lyngbakkerne
 med svampe, rødbede og urter

Hovedret
 Gris fra Johannesminde
med selleri, løg, skorzonerrod og trøffel sauce

Desserter
 Danske oste
Indbagt ”Brie fra Naturmælk” med pærer og mandler
”Høgelundgård” med Lyng Dal honning, figner og valnødder

Æbler og havtorn
med mousse, kage, knas og is

Det hele og lidt mere….
Champagne og Snacks – 6 Retter og tilhørende Vin-, øl- eller drinksmenu  – Kaffe og Petit Fours
Pris 1195 kr.  (Med mostmenu Pris 895 kr.)

Det halve og lidt mere….
Champagne og Snacks – 3 Retter og dertilhørende Vin-, øl- eller drinksmenu – Kaffe og Petit Fours
Pris 795 kr. (Med mostmenu Pris 695 kr.)

Hovedret 285 kr.               Vin-, Drinks- eller ølmenu             Mostmenu
2 retter 345 kr.                                     195 kr.                            115 kr.
3 retter 395 kr.                                     280 kr.                             160 kr.
4 retter 445 kr.                                     365 kr.                             205 kr.
5 retter 490 kr.                                     450 kr.                             250 kr.
6 retter 535 kr.                                     535 kr.                             295 kr.