Vintermenuer
Forretter:
Røget kuller med sure rødløg, vagtelæg og capers, på fennikel croudite vendt i timianolie
Rimmet torsk med dildperler, grønkål med pærer og ristede hasselnødder
Krondyrs rillette med peberrodscreme, æblechutney og cashewnødder
Hovedretter:
Stegt oksefilet i urter på pastinakker med rosmarin, confit af skank på saltbagt selleri med urtepulver
Sprængt andebryst med rødkålssalat med semidried tranebær, syltede tranebær, røde æbler og valnødder, hertil pommes Anna og karamelliseret skysauce
Svinemørbrad med kålsalat med jordskokker, æbler og feta- og porter braiserede svinekæber på honningbagte rødbeder og rødbedekys hertil ristede kartofler og porter sauce
Desserter:
Chokoladekage med hvide og mørke chokolademousser med estragon
Marcipan/ nøddekage med chokolade hertil mandarin og appelsin I cointreau og mandarin is
Nougat muffins og pocherede pærer med timian og pærer is med hasselnødder
Ostesortiment af europæiske oste, med sprødt, sødt og syrligt
Pris ”Hele pakken” som buffet – 495 kr. pr. couvert
Hovedretter: pris for 1 Hovedret 235 kr. 2 hovedretter 270 kr. 3 hovedretter 300 kr.
2 forretter el. desserter 120.00 kr.pr.couvert
3 forretter el. desserter 140.00 kr.pr.couvert
4 forretter el. desserter 160.00 kr. pr.couvert
5 forretter el. desserter 180.00 kr. pr.couvert
6 forretter el. desserter 200.00 kr. pr.couvert
Priserne er kun gældende ved tilkøb til hovedretten