Vintermenuer

 

Forretter:

Røget kuller med sure rødløg, vagtelæg og capers, på fennikel croudite vendt i timianolie

Rimmet torsk med dildperler, grønkål med pærer og ristede hasselnødder

Krondyrs rillette med peberrodscreme, æblechutney og cashewnødder

 

Hovedretter:

Stegt oksefilet i urter på pastinakker med rosmarin, confit af skank på saltbagt selleri med urtepulver

Sprængt andebryst med rødkålssalat med semidried tranebær, syltede tranebær, røde æbler og valnødder, hertil pommes Anna og karamelliseret skysauce

Svinemørbrad med kålsalat med jordskokker, æbler og feta- og porter braiserede svinekæber på honningbagte rødbeder og rødbedekys hertil ristede kartofler og porter sauce

 

Desserter:

Chokoladekage med hvide og mørke chokolademousser med estragon

Marcipan/ nøddekage med chokolade hertil mandarin og appelsin I cointreau og mandarin is

Nougat muffins og pocherede pærer med timian og pærer is med hasselnødder

Ostesortiment af europæiske oste, med sprødt, sødt og syrligt

 

Pris ”Hele pakken” som buffet  –  495 kr. pr. couvert

 

Hovedretter: pris for 1 Hovedret 235 kr.  2 hovedretter 270 kr. 3 hovedretter 300 kr.

2 forretter el. desserter 120.00 kr.pr.couvert

3 forretter el. desserter 140.00 kr.pr.couvert

4 forretter el. desserter 160.00 kr. pr.couvert

5 forretter el. desserter 180.00 kr. pr.couvert

6 forretter el. desserter 200.00 kr. pr.couvert

Priserne er kun gældende ved tilkøb til hovedretten

Vintermenu, Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye Vintermenu, Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye