Vintermenuer

Forretter:

Røget kuller med sure rødløg, vagtelæg og capers, på fennikelcroudite vendt i timianolie

Saltet torsk og kammusling med dildperler, feldtsalat i trøffelolie, rugflager og hasselnødder

Vildtpaté med foie gras på honningbagt æble med æblechutney

 

Hovedretter:

Stegt oksefilet i urteslør på pastinakker med rosmarin og som sprøde, confit af skank på saltbagt selleri med urtepulver

Sprængt and I valnøddesouffle på rødkål med semidried tranebær, pommes Anna og karamelisseret skysauce

Svinemørbrad med jordskokker, æbler og brunet smør - og porterbraiserede svinekæber på honningbagte rødbeder og rødbedekys

Duebryst med trøffelfars og portvinsbraiseret duelår

 

Desserter:

Gateau marchell chokoladekage med hvide og mørke chokolademousser med estragon

Marcipan/ nøddetærter med chokolade hertil mandarin I cointrau og mandarinis

Nougatmuffins og pocherede pærer med timian og pæreris i hasselnøddepanade

Oste sortiment af europæiske oste, med sprødt, sødt og syrligt

 

Pris ”Hele pakken” som buffet  –  495 kr. pr. couvert

 

Hovedretter: pris for 1 Hovedret 235 kr.  2 hovedretter 270 kr. 3 hovedretter 300 kr.

2 forretter el. desserter 120.00 kr.pr.couvert

3 forretter el. desserter 140.00 kr.pr.couvert

4 forretter el. desserter 160.00 kr. pr.couvert

5 forretter el. desserter 180.00 kr. pr.couvert

6 forretter el. desserter 200.00 kr. pr.couvert

Priserne er kun gældende ved tilkøb til hovedretten