Påskemenu på Lyng Dal

Gælder fra onsdag d. 28. marts til søndag 1. april fra 17.30

 

Krabbe og vagtelæg

med radise, ramsløg og citrus

Hertil forskelligt hjemmebagt brød og smør

 

Dansk Lam

med beder og spinat

hertil morkelsauce og ristede kartofler

 

Æbler

med kage, mousse, is og knas

 

Pris pr. persen 350,-


Med venlig hilsen

Lyng Dal familien

 

 

Påskeophold på Lyng Dal

Gælder fra onsdag d. 28. marts til søndag 1. april

 

Påske menu

Krabbe og vagtelæg

med radise, ramsløg og citrus

Hertil forskelligt hjemmebagt brød og smør

 

Dansk Lam

med beder og spinat

hertil morkelsauce og ristede kartofler

 

Æbler

med kage, mousse, is og knas

 

Overnatning i dobbeltværelse og morgenmad med hjemmelavede specialiteter

 

Pris pr. persen 795,-

 


Med venlig hilsen

Lyng Dal familien