Fredag den 23. November 2018 kl. 18.00 – Cocktails med druebrændevin

Vi sætter fokus på druebrændevine. Der findes så meget spændende cognac, armagnac, brandy,
grappa, marc osv.

Claus fra Mac Y vil komme og fortælle om de forskellige typer. 

Vi vil kreere en 6 retters menu med tilhørende ”klassiske” cocktails med druebrændevin på vores
facon 😊 .

Aperitif og snacks, 6 retters menu med tilhørende cocktails, kaffe, sødt og druebrændevin
- Pris pr. couvert 850 kr.

Menu og Cocktails

Alle cocktails er inspireret af klassiske cocktails, fortolket på Lyng Dalsk og med lokalt islæt

 

Til Aperitif  ” French 75”

Drouet VSOP Cognac Grand Champagne

Hertil sprøde, saltede snacks og dip

 

“Paloma”

Marc De Gewürztraminer, Kuentz-Bas, Alsace

Rimmet kammusling
 med hybenrose, citron og urter

 

”Cosmopolitan”
Trés Vieux, Marc de Bourgogne, Joseph Carton, 8 år

Kulmule
Jordskokker og rødbede, tranebær som sylt og tørret

 

”Negroni”

Grappa, La trentina Morbida Marzadro

Gris fra johannesminde
skovens svampe og kastanjer fra Mossø

 

“Cognac Sour”

Cognac, Drouet Fine Mélina 2010
Kylling fra Gothenborg
Rosmarin, gulerod og løg

 

“Bramble”

Grappa, Dic otto Lune Porto Marzadro
Indbagt brie fra naturmælk med brombær og mjødurt

 

”Alexander”

Bramdy, Gran Duque De Alba Solera Gran Reserva

Chokolade og havtorn
mousse, kage, knas og is

 

Til hygge Avec:

JoY – Bas Armagnac  fra 1968

Bordreservation er nødvendig, da der er begrænsede pladser.

Vi glæder os til en hyggelig aften. 

Venlig hilsen Lyng Dal familien