Nytårsmenu ud af huset


Forret
Fruit de mer
Kammuslinger, jomfruhummer, rejer, hjertemulislinger og blæksprutter i vol a vent med salat, urter og citrus

hertil hjemmebagt couvertbrød og smør


Mellemret
And fra Gothenborg – sprængt andebryst med Karl Johanmayo, syltede bøgehatte og tranebær

Hovedret

Kalvefilet og kalvepølse med trøffel
 svampe, rødder og løg
hertil kartoffel med urter, kalvebacon, Vesterhavsost og trøffelsauce


Dessert
Hvid chokolade, havtorn, ananas og passion
Med mousse, kage og is

 

4 slags petit fours til kaffen
Nytårskys med chokolade, blommer i madeira, små flødeboller med hvid chokolade og trøfler med mandler


Pris pr. couvert 395 kr.
 

Menuen er lavet og skal blot varmes, pakket i engangsemballage med letforståelig tilberedningsvejledning og anretningsforslag.

Bestilling senest 26/12 2016 - men kapaciteten er begrænset.

Afhentning 31/12 2016 mellem kl. 12.00 og 15.00

 

 

Med venlig hilsen og godt nytår

Kristin, Nicolaj og Anita