(Dette gælder både i og ud af huset – Kun imod forudbestilling, min.15 couverter)

 

Lyng Dals Julebuffet anno 2019 

Karrysild med Granny Smidt æbler, karse, vagtelæg og løg
Enebærrøget laks med rejer, rygeost små salater, urter og citron
Kulmuleterrin med capers hertil sauce tatar og brændt citron

Kyllinge fra Gothenborg som salat med svampe, sprød pancetta og syltede bøgehatte
Riellette af Gris med peberrodscreme, æblechutney og nødder
Sprængt andebryst
Rødkål og spidskål i appelsinvinaigrette, tranebær som sylt og tørret og valnødder
Kartoffel timbale med gammelknas, hjemmerøget bacon og urter
Svinekæber  braiseret i juleale
Grønsalat med pærer, feta og ristede nødder og kerner
ristede kartofler og julesauce
Smør, fedt og udvalg af hjemmebagt brød

Mazerinkage med hvid chokolade mousse og æbler hertil ananas, havtorn og appelsin marinerede i
Grand Marnier

Pris pr. couvert 450.00 kr.

Tilkøb af Europæiske oste, med surt, sødt og sprødt 35.00 kr.

 

FORSLAG NR. 2
Juleanretning (min. 10 couverter)

Gammeldags modnede sild, løg og hjemmelavet karrysalat
Paneret og stegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Kyllinge fra Gothenborg som salat med svampe, sprød pancetta og syltede bøgehatte

Sprængt andebryst
Rødkål og spidskål i appelsinvinaigrette, tranebær som sylt og tørret og valnødder
Grønsalat med pærer, feta og ristede nødder og kerner
Ristede kartofler og julesauce

Smør, fedt og et udvalg af hjemmebagt brød

Mazerinkage med hvid chokolade mousse og æbler hertil ananas, havtorn og appelsin marinerede i
Grand Marnier

Pris pr. couvert 295.00 kr.

Menuerne er lavet som inspirationskilde, har De andre ønsker eller budgetrammer,
vil vi meget gerne sammensætte menuer og forslag der passer til netop Jeres arrangement.

Glædelig Jul og Godt Nytår

Med venlig hilsen

Kristin, Nicolaj og Anita