Forslag nr. 1

  (Dette gælder både i og ud af huset – Kun imod forudbestilling)
 

Lyng Dals Julebuffet anno 2019 (Min. 15 couverter)
 

Karrysild med Granny Smidt æbler, karse, vagtelæg og løg
Enebærrøget laks med rejer, rygeost små salater, urter og citron
Kulmuleterrin med capers hertil sauce tatar og brændt citron

Kyllinge fra Gothenborg som salat med svampe, sprød pancetta og syltede bøgehatte

Riellette af Gris med peberrodscreme, æblechutney og nødder


Sprængt andebryst

Rødkål og spidskål i appelsinvinaigrette, tranebær som sylt og tørret og valnødder

Kartoffel timbale med gammelknas, hjemmerøget bacon og urter

Svinekæber  braiseret i juleale
Grønsalat med pærer, feta og ristede nødder og kerner

ristede kartofler og julesauce
Smør, fedt og udvalg af hjemmebagt brød


Mazerinkage med hvid chokolade mousse og æbler hertil ananas, havtorn og appelsin marinerede i
Grand Marnier

 

Pris pr. couvert 450.00 kr.

Tilkøb af Europæiske oste, med surt, sødt og sprødt 35.00 kr.

 

 

 

Forslag nr. 2

Juleanretning (Min. 10 pers)

 

Gammeldags modnede sild, løg og hjemmelavet karrysalat
Paneret og stegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Kyllinge fra Gothenborg som salat med svampe, sprød pancetta og syltede bøgehatte

 

Sprængt andebryst

Rødkål og spidskål i appelsinvinaigrette, tranebær som sylt og tørret og valnødder

Grønsalat med pærer, feta og ristede nødder og kerner

Ristede kartofler og julesauce

Smør, fedt og et udvalg af hjemmebagt brød

Mazerinkage med hvid chokolade mousse og æbler hertil ananas, havtorn og appelsin marinerede i
Grand Marnier
Pris pr. couvert 295.00 kr.

 

Menuerne er lavet som inspirationskilde, har De andre ønsker eller budgetrammer,
vil vi meget gerne sammensætte menuer og forslag der passer til netop Jeres arrangement.

Glædelig Jul og Godt Nytår

Med venlig hilsen

Kristin, Nicolaj og Anita