mad ud af huset, jul, julebuffet, julefrokost, Julefrokoster 2018

Forslag nr. 1

  (Dette gælder både i og ud af huset – Kun imod forudbestilling)
 

Lyng Dals Julebuffet anno 2018 (Min. 15 couverter)
 

Karrysild med Granny Smidt æbler, karse, vagtelæg og løg
Enebærrøget laks med rejer, rygeost små salater, urter og citron
Kulmuleterrin med capers hertil sauce tatar og brændt citron

Kyllinge fra Gothenborg som salat med svampe, sprød pancetta og syltede bøgehatte

Riellette af Gris fra Johannesminde med peberrodscreme, æblechutney og nødder


Sprængt andebryst

Rødkål og spidskål i appelsinvinaigrette, tranebær som sylt og tørret og valnødder

Kartoffel timbale med gammelknas, hjemmerøget bacon og urter

Svinekæber  braiseret i juleale
Grønkålssalat med pærer, feta og ristede nødder og kerner

ristede kartofler og julesauce
Smør, fedt og udvalg af hjemmebagt brød


Mazerinkage med hvid chokolade mousse og æbler hertil ananas, havtorn og appelsin marinerede i
Grand Marnier
 

Pris pr. couvert 450.00 kr.

Tilkøb af Europæiske oste, med surt, sødt og sprødt 35.00 kr.

 

Klassisk Jule menu 2018

Forslag nr. 2

 (Dette gælder både i og ud af huset – Kun imod forudbestilling)

Klassisk julemenu (Min. 15 couverter)

 

Gammeldags modnede sild, løg og hjemmelavet karrysalat
Æg og rejer, mayonnaise og karse

Klassisk gravad laks med rævesauce
Paneret og stegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Hjemmelavet juleleverpostej med ristede champignons og rødbeder
 

Gammeldags andesteg med svesker og æbler
Glaseret hamburgerryg  grønlangkål og brunede kartofler
Lyng Dal og Johannesmindes julemedister med rødkål og ristede kartofler

Smør, fedt og et udvalg af hjemmebagt brød

Ris a la mande med kirsebærsauce


Pris pr. couvert 395.00 kr.

Tilkøb af Europæiske oste, med surt, sødt og sprødt 35.00 kr.

Juleanretning 2018

Forslag nr. 3

Juleanretning (Min. 10 pers)

 

Gammeldags modnede sild, løg og hjemmelavet karrysalat
Paneret og stegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Riellette af Gris fra Johannesminde med peberrodscreme, æblechutney og nødder

 

Sprængt andebryst

Rødkål og spidskål i appelsinvinaigrette, tranebær som sylt og tørret og valnødder

Ristede kartofler

Smør, fedt og et udvalg af hjemmebagt brød

Mazerinkage med hvid chokolade mousse og æbler hertil ananas, havtorn og appelsin marinerede i
Grand Marnier
Pris pr. couvert 295.00 kr.

 

mad ud af huset, jul, julebuffet, julefrokost, Julefrokoster 2018

Forslag nr. 1

  (Dette gælder både i og ud af huset – Kun imod forudbestilling)
 

Lyng Dals Julebuffet anno 2018 (Min. 15 couverter)
 

Karrysild med Granny Smidt æbler, karse, vagtelæg og løg
Enebærrøget laks med rejer, rygeost små salater, urter og citron
Kulmuleterrin med capers hertil sauce tatar og brændt citron

Kyllinge fra Gothenborg som salat med svampe, sprød pancetta og syltede bøgehatte

Riellette af Gris fra Johannesminde med peberrodscreme, æblechutney og nødder


Sprængt andebryst

Rødkål og spidskål i appelsinvinaigrette, tranebær som sylt og tørret og valnødder

Kartoffel timbale med gammelknas, hjemmerøget bacon og urter

Svinekæber  braiseret i juleale
Grønkålssalat med pærer, feta og ristede nødder og kerner

ristede kartofler og julesauce
Smør, fedt og udvalg af hjemmebagt brød


Mazerinkage med hvid chokolade mousse og æbler hertil ananas, havtorn og appelsin marinerede i
Grand Marnier
 

Pris pr. couvert 450.00 kr.

Tilkøb af Europæiske oste, med surt, sødt og sprødt 35.00 kr.

 

Klassisk Jule menu 2018

Forslag nr. 2

 (Dette gælder både i og ud af huset – Kun imod forudbestilling)

Klassisk julemenu (Min. 15 couverter)

 

Gammeldags modnede sild, løg og hjemmelavet karrysalat
Æg og rejer, mayonnaise og karse

Klassisk gravad laks med rævesauce
Paneret og stegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Hjemmelavet juleleverpostej med ristede champignons og rødbeder
 

Gammeldags andesteg med svesker og æbler
Glaseret hamburgerryg  grønlangkål og brunede kartofler
Lyng Dal og Johannesmindes julemedister med rødkål og ristede kartofler

Smør, fedt og et udvalg af hjemmebagt brød

Ris a la mande med kirsebærsauce


Pris pr. couvert 395.00 kr.

Tilkøb af Europæiske oste, med surt, sødt og sprødt 35.00 kr.

Juleanretning 2018

Forslag nr. 3

Juleanretning (Min. 10 pers)

 

Gammeldags modnede sild, løg og hjemmelavet karrysalat
Paneret og stegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Riellette af Gris fra Johannesminde med peberrodscreme, æblechutney og nødder

 

Sprængt andebryst

Rødkål og spidskål i appelsinvinaigrette, tranebær som sylt og tørret og valnødder

Ristede kartofler

Smør, fedt og et udvalg af hjemmebagt brød

Mazerinkage med hvid chokolade mousse og æbler hertil ananas, havtorn og appelsin marinerede i
Grand Marnier
Pris pr. couvert 295.00 kr.

 

Menuerne er lavet som inspirationskilde, har De andre ønsker eller budgetrammer,
vil vi meget gerne sammensætte menuer og forslag der passer til netop Jeres arrangement.

Glædelig Jul og Godt Nytår

Med venlig hilsen

Kristin, Nicolaj og Anita