Efterårsmenuer
Forretter:
Perlehøneterrin med nødder, figner og figenkompot på rucola med syltede jordskokker
Rillette af vildsvin med Karl Johan mayonnaise på langtidsbagt rødbede med tranebær som syltede og tørrede
Pandekage med røget laks og rejer med friskost, vagtelæg og karse
Hovedretter:
Oksefilet på ristede svampe, perlebyg salat med grønkål, pærer og syltede bøgehatte, hertil sesamkartoffel og karamelliseret krydresauce
Krondyr filet og confit af kølle med syltede græskar, tyttebær og kålsalat med sukkersaltede nødder og feta
Sprængt svinemørbrad og Ale braiseret kæbe hertil nøddemüsli med sprød pancetta, rodfrugtssalat med havgus og ristede kerner og kartoffel fondant
Desserter:
Æblekage med karamel med kanelskum og æble/calvados is
Cappucinobrownies med nougatmousse og hasselnødder, hertil vaniljeis med karamelcrunch
Chokoladekage med hvid chokolade og syltet appelsinskal, hertil appelsinfileter og myntekys
Ostesortiment af europæiske oste, med sprødt, sødt og syrligt
Pris ”Hele pakken” som buffet – 495 kr. pr. couvert
Hovedretter: pris for 1 Hovedret 235 kr. 2 hovedretter 270 kr. 3 hovedretter 300 kr.
2 forretter el. desserter 120.00 kr.pr.couvert
3 forretter el. desserter 140.00 kr.pr.couvert
4 forretter el. desserter 160.00 kr. pr.couvert
5 forretter el. desserter 180.00 kr. pr.couvert
6 forretter el. desserter 200.00 kr. pr.couvert
Priserne er kun gældende ved tilkøb til hovedretten