Efterårsmenuer

Forretter:

Perlehøneterrin med nødder, figensalsa og ruccula med rå jordskokker

Riette af vildsvin med Karl johan mayo på langtidsbagt rødbede med kys og perler

Pandekage med røget laks og rejer med friskost, vagtelæg og karse

 

Hovedretter:

Oksefilet på ristede svampe, syltede bøgehatte og sesamkartoffel, hertil karameliseret krydresauce

Krondyrfilet i trøffelsouffle og confit af kølle i sprød indpakning, med græskar, syltede tyttebær og rosenkål

Sprængt svinemørbrad og braiseret kæbe med nøddemüsli, sprød pancetta, på syltede pærer, kartoffel fondant og tranebær

Skovduebryst farseret med timianfars og confit af lår, på portvinsbraiserede blommer og rødkål

 

Desserter:

Æble tarte ta tin, æbletærte med karamel med kanelskum og æble/calvados is

Cappucinobrownies med nougatmousse og hasselnødder, hertil vaniljeis i karamelcrunch

Chokoladekage med hvid chokolade og appelsingele, hertil appelsinfileter og myntekys

Oste sortiment af europæiske oste, med sprødt, sødt og syrligt

 

Pris ”Hele pakken” som buffet  –  495 kr. pr. couvert

 

Hovedretter: pris for 1 Hovedret 235 kr.  2 hovedretter 270 kr. 3 hovedretter 300 kr.

2 forretter el. desserter 120.00 kr.pr.couvert

3 forretter el. desserter 140.00 kr.pr.couvert

4 forretter el. desserter 160.00 kr. pr.couvert

5 forretter el. desserter 180.00 kr. pr.couvert

6 forretter el. desserter 200.00 kr. pr.couvert

Priserne er kun gældende ved tilkøb til hovedretten