Efterårsmenuer

 

Forretter:

 

Perlehøneterrin med nødder, figner og figenkompot på rucola med syltede jordskokker

Rillette af vildsvin med Karl Johan mayonnaise på langtidsbagt rødbede med tranebær som syltede og tørrede

Pandekage med røget laks og rejer med friskost, vagtelæg og karse

 

Hovedretter:

 

Oksefilet på ristede svampe, perlebyg salat med grønkål, pærer og syltede bøgehatte, hertil sesamkartoffel og karamelliseret krydresauce

Krondyr filet og confit af kølle med syltede græskar, tyttebær og kålsalat med sukkersaltede nødder og feta

Sprængt svinemørbrad og Ale braiseret kæbe hertil nøddemüsli med sprød pancetta, rodfrugtssalat med havgus og ristede kerner og kartoffel fondant

 

Desserter:

 

Æblekage med karamel med kanelskum og æble/calvados is

Cappucinobrownies med nougatmousse og hasselnødder, hertil vaniljeis med karamelcrunch

Chokoladekage med hvid chokolade og syltet appelsinskal, hertil appelsinfileter og myntekys

Ostesortiment af europæiske oste, med sprødt, sødt og syrligt

Pris ”Hele pakken” som buffet  –  495 kr. pr. couvert

 

Hovedretter: pris for 1 Hovedret 235 kr.  2 hovedretter 270 kr. 3 hovedretter 300 kr.

2 forretter el. desserter 120.00 kr.pr.couvert

3 forretter el. desserter 140.00 kr.pr.couvert

4 forretter el. desserter 160.00 kr. pr.couvert

5 forretter el. desserter 180.00 kr. pr.couvert

6 forretter el. desserter 200.00 kr. pr.couvert

Priserne er kun gældende ved tilkøb til hovedretten

Efterårsmenu, Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye Efterårsmenu, Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye Efterårsmenu, Lyng Dal Hotel & Restaurant, Gl. Rye