Sommermenuer

Forretter:

Ristet kammusling på spinatvafler, brunet blomkål og rå blomkålsbukketer med hybenrosestøv

Dampede hvide asparges og fjordrejer med kørvelmayo og limeperler

Unghanerulle på ruccula i sherryvinaigrette med fersken, nye ærter og rygeost

 

Hovedretter:

Filet af sommerbuk og braiseret kølle hertil müsli med pancetta, syrlige lyserøde løg og sommer porrer

Rosastegt kalveculotte på sommer gulerødder med nye kartofler og kalvesky

Bryst af poussin i citron og timian og hvedeølsbraiserede lår, på smørpocherede asparges og syltede perleløg

 

Desserter:

Små tærter med creme esquise og jordbær, hvid chokoladeis

Blommetrifli med hvid chokoladeskum og vaniljeis

Oste sortiment af europæiske oste, med sprødt, sødt og syrligt

 

Pris ”Hele pakken” som buffet  –  495 kr. pr. couvert

 

Hovedretter: pris for 1 Hovedret 235 kr.  2 hovedretter 270 kr. 3 hovedretter 300 kr.

2 forretter el. desserter 120.00 kr.pr.couvert

3 forretter el. desserter 140.00 kr.pr.couvert

4 forretter el. desserter 160.00 kr. pr.couvert

5 forretter el. desserter 180.00 kr. pr.couvert

6 forretter el. desserter 200.00 kr. pr.couvert

Priserne er kun gældende ved tilkøb til hovedretten