Forårsmenu
Forretter:
Letsaltede stenbiderrogn med rygeost på urte blinis, radiser og purløg
Røget laks på vårsalat med rejer og blødkogt vagtelæg, ramsløgsmayonnaise og citrus
Havtaske med kørvel, capers, hasselnødder og pancetta på syltede gule beder og grønne asparges
Hovedretter:
Stegt lammeculotte med urter og braiseret lammeskank på majroe, spinattærte med gedeost, hertil salat i grønne nuancer, timian sauce og ristede kartofler
Rosastegt kalvefilet med skorzonerrødder som brunede og ristede brisler på svampeflan, hertil spidskåls salat i sennepsvinaigrette med sukker saltede nødder og feta
Kylling ”Danoise” sprængt kyllingebryst, på sauterede forårsløg, søde rabarber og sure agurker
Kold kartoffelsalat i urter med radiser
Desserter:
Marzerinkage med rabarber og vaniljecreme
Chokoladekage med hyldeblomstmousse, hertil vaniljeis med chokoladestykker
Bagt limetærte på mørdejsbund med kokosmarangs og mynte
Ostesortiment af europæiske oste, med sprødt, sødt og syrligt
Pris ”Hele pakken” som buffet – 495 kr. pr. couvert
Hovedretter: pris for 1 Hovedret 235 kr. 2 hovedretter 270 kr. 3 hovedretter 300 kr.
2 forretter el. desserter 120.00 kr.pr.couvert
3 forretter el. desserter 140.00 kr.pr.couvert
4 forretter el. desserter 160.00 kr. pr.couvert
5 forretter el. desserter 180.00 kr. pr.couvert
6 forretter el. desserter 200.00 kr. pr.couvert
Priserne er kun gældende ved tilkøb til hovedretten