Forårsmenu

Forretter:

Letsaltede stenbiderrogn med rygeost på urte blinis, radiser og purløg

Røget laks på vårsalat med rejer og blødkogt vagtelæg, ramsløgsmayonnaise og citrus

Havtaske med kørvel, capers, hasselnødder og pancetta på syltede gule beder og grønne asparges 

 

Hovedretter:

Stegt lammeculotte med urter og braiseret lammeskank på majroe, spinattærte med gedeost, hertil salat i grønne nuancer, timian sauce og ristede kartofler

Rosastegt kalvefilet med skorzonerrødder som brunede og ristede brisler på svampeflan, hertil spidskåls salat i sennepsvinaigrette med sukker saltede nødder og feta

Kylling ”Danoise” sprængt kyllingebryst, på sauterede forårsløg, søde rabarber og sure agurker

Kold kartoffelsalat i urter med radiser


Desserter:

Marzerinkage med rabarber og vaniljecreme

Chokoladekage med hyldeblomstmousse, hertil vaniljeis med chokoladestykker

Bagt limetærte på mørdejsbund med kokosmarangs og mynte

Ostesortiment af europæiske oste, med sprødt, sødt og syrligt

 

Pris ”Hele pakken” som buffet –  495 kr. pr. couvert

 Hovedretter: pris for 1 Hovedret 235 kr.  2 hovedretter 270 kr. 3 hovedretter 300 kr.

2 forretter el. desserter 120.00 kr.pr.couvert

3 forretter el. desserter 140.00 kr.pr.couvert

4 forretter el. desserter 160.00 kr. pr.couvert

5 forretter el. desserter 180.00 kr. pr.couvert

6 forretter el. desserter 200.00 kr. pr.couvert

Priserne er kun gældende ved tilkøb til hovedretten

 

Forår, forårsmenu, Lyngdal Hotel & Restaurant Forår, forårsmenu, Lyngdal Hotel & Restaurant Forår, forårsmenu, Lyngdal Hotel & Restaurant