Forårsmenuer

Forretter:

Letsaltede stenbidderrogn med rygeost på bøgeblade blinis, radisser og purløg

Røget laks på vårsalat med rejer og blødkogt vagtelæg, ramsløgsmayonaise og  basilikumsperler

Havtaske med kørvel, capers, hasselnødder og lardo på glaserede gule beder og grønne asparges 

 

Hovedretter:

Stegt lammefilet i urtepanade og braiseret lammeskank på majroe, sauteret spinat og perleløg, timian sauce og ristede kartofler med løvstikke

Rosastegt kalvefilet med skorzonerødder som brunet og sprød og ristede brisler på svampeflan

Kylling ”Danoise” sprængt kyllingebryst i persillesouffle, på sauterede forårsløg, søde rabarber og sure agurker

 

Desserter:

Små mørdejstærter med rabarber og vaniljecreme

Chokoladeroulade med hyldeblomstmousse

Bagt limetærte på mørdejsbund med kokosmarangs og mynte

Oste sortiment af europæiske oste, med sprødt, sødt og syrligt

 

Pris ”Hele pakken” som buffet  –  495 kr. pr. couvert

 

Hovedretter: pris for 1 Hovedret 235 kr.  2 hovedretter 270 kr. 3 hovedretter 300 kr.

2 forretter el. desserter 120.00 kr.pr.couvert

3 forretter el. desserter 140.00 kr.pr.couvert

4 forretter el. desserter 160.00 kr. pr.couvert

5 forretter el. desserter 180.00 kr. pr.couvert

6 forretter el. desserter 200.00 kr. pr.couvert

Priserne er kun gældende ved tilkøb til hovedretten