43 kommentar(er)

Skriv i gæstebogen

2018.11.11 Skrevet af Henrik Ramberg
Mortensaften 2018

Lækker mad og vin + særdeles god betjening.
2018.01.02 Skrevet af Johanne Jakobsen
Fejrede min 60 års fødselsdag med damebrunch i sommers . Det var en dejlig dag, og meget lækker mad.
Foranlediget af dette valgte vi nytårsmenu fra jer, vil sige tak for en god menu, og anbefaler gerne.
Vi vender tilbage i 2018.
Godt nytår
2017.08.26 Skrevet af Grethe Seiersen
26.8.2017
Kære Alle på Lyngdal ,
Vi ,Susanne og jeg spiste hos jer iaften . Igen en super dejlig oplevelse .
Både maden og jeres dejlige nærværende betjening var som tidligere i top !
Vi havde glædet os og nød det hele . Både bobler og snacks samt det meget dejlige måltid . Vi ønsker jer alt godt og super fremgang ! vi ses igen .
Kærlig hilsen Susanne og Grethe
2017.07.16 Skrevet af Leif Jahns
Besøgte jer den 6. juli med en af mine bedste kunder fra Schweiz. Havde lovet ham en oplevelse ud over det sædvanlige og det fik han.
Både mad og især betjening var som sædvanlig på meget højt niveau og igen passede vinene perfekt til menuen. Tak til aftenens betjening, I gjorde et super job, selvom I måtte køre det hele på engelsk, godt gået.
Glæder mig allerede til mit næste "kundemøde" hos jer og til at vise vore gode kunder fra København at en god aften ikke kun består af god mad men også af hygge, kompetent viden, glade og engagerede medarbejdere der elsker deres job og ja, selvfølgelig også fremragende mad.
2016.10.26 Skrevet af Ole Wachs
Tak til hele holdet, for en fantastisk mad og vinoplevelse, samt betjening ved vort Guldbryllup d. 8/10-2016. Vores gæster har efterfølgende givet udtryk for, at det bare havde været en super oplevelse.
De bedste hilsner Inge Lise og Ole Wachs
2016.08.27 Skrevet af Henrik Ramberg
Middag d. 26.8.16
Som "gammel genganger", må jeg tilstå, at jeres sæson menu med kulmule og kalv slog rekorden.
Betjeningen var som sædvanlig i top, men det er efterhånden blevet en selvfølge.
MvH
Henrik
2016.06.17 Skrevet af Vagn Buch-Pedersen
Tusind tak for en dejlig aften med fantastisk mad, med spændende vine og med god betjening og fin præsentation af både mad og vin. Vi nød at blive forkælede, at føle os meget velkomne fra første øjeblik og at vi meget hurtigt nærmest følte os som gamle venner af huset, selv om det var første gang, vi var på besøg. Men et besøg, som lover for at vi vil vende tilbage og nyde den uovertrufne service, den fantastiske mad og vinen til og ikke mindst alle de spændende detaljer, som gør stedet unikt, fra de tykke, hvide lokalt hæklede servietter til de lige så lokalt producerede kaffekopper.
Alt dette oven i købet på et prisniveau i forhold til kvaliteten, der sætter de priser, jeg i madanmeldelser ser på diverse københavnske spisesteder, stærkt i relief. For kvaliteten taget i betragtning, servicen og omgivelserne medregnet, så var det en dejlig aften til en absolut fornuftig pris, som vi siger på jysk :-) Så herfra 10 hjerter af 10 til Lyng Dal Hotel & Restaurant.
2016.05.07 Skrevet af Tina Bendix
Kære Lyng dal
Tak for endnu en fantastisk madoplevelse, i er bare de bedste :) 50 couverter leveret til vores datters konfirmation, alt var super lækkert og lige efter konfirmandens ønsker. Flot anrettet og lige til at sætte på bordene. Tak fordi i var med til at gøre dagen endnu mere fantastisk.
2016.05.02 Skrevet af Inger Bruus
Tak for en helt fantastisk weekend med fejring af min 70 årsdag. I levede op til vores forventninger og mere til. Alle vores gæster var begejstrede.
Glæder os til at besøge jer igen. Kh. Inger og Morten
2015.12.09 Skrevet af Liza Kristensen
Jeg skriver normalt aldrig i en gæstebog. Men det bliver jeg altså nødt til denne gang. For mangen til udsøgt sted, skal man altså lede længe efter! Jeg har lige haft fornøjelsen af en forlænget weekend på jeres skønne hotel. Jeg nød godt af jeres uovertrufne service og helt vildt lækre og spændende mad. Det er længe siden, jeg har været et sted, hvor der var så høj standard for service fra personalet. Og maden - ja - den er et kapitel helt for sig. Det smagte helt vildt godt! Vi kommer bestemt igen.
2015.07.27 Skrevet af Jeanette
Vi har nu besøgt Lyng Dal Kroen 2 gange. (Kommer fra Sjælland).
Et ophold hos jer er en af de bedste former for forkælelse, vi kan forestille os. Derfor vendte vi tilbage med familien i juli 2015 for et 2 dages sæsonophold. Vi var spændt på, om personale og madkvalitet stadig var i særklasse. Og vi blev ikke skuffede!
Jeres mad, vin og betjening er i særklasse og alle sanser kommer i brug.
Man mærker tydeligt jeres ildhu og passion for værtsskabet, hvor alt kan lade sig gøre og I går ikke på kompromis!
Vi kommer helt sikkert tilbage, og vil med denne anmeldelse støtte op om ejere og personale, der med liv og sjæl har skabt en kvalitetsoplevelse i Danmark af de helt store og sjældne! Tak til Anita, hendes søster og Casper samt alle jer bagved, der forkælede os og vores sanser!
2015.07.25 Skrevet af Annelise Gottrup
Tusind tak for et fantastisk ophold hos jer, det blev til tre overnatninger.
Jeg giver 6 stjerner ud af 6 mulige!!!
Alle er utrolig søde og imødekommende. Alt kan lade sig gøre, man føler sig virkelig godt behandlet.
Maden er noget helt specielt, kan næsten ikke beskrive, hvor godt det var.
Vi prøvede det hele fra super morgenmad, til fantastisk frokost og så slutte med en skøn middag. Endnu engang: TUSIND TAK!!
2015.05.19 Skrevet af Mette Kjær Jensen
Kære alle på Lyngdal
Vi vil sige Tusind tak, for en fantastisk dag ved Sidse´s konfirmation d. 14-5.
Sidse havde en fantastisk og uforglemmelig dag, den var lige som hun gerne ville have den. stille og rolig og på Lyngdal`s som hun siger.
Og hvor var hun god til at sable Champagne :-)
Vi vil også på vores gæsters vegne takke jer for en fantastisk dag.
Vi ses :-)
Mette og Frankie
2015.04.24 Skrevet af Morten, Inger og Timber
Tusind tak for endnu et dejligt ophold på Lyngdal Hotel og Restaurant.
Hvorfor spise æbler i paradis, når man kan spise "paradiset" på Lyngdal Hotel og Restaurant. Man har virkelig ikke lyst til at køre hjem derfra. Men vi kommer igen. Stol trygt på det.
Inger, Morten og Timber
2015.03.22 Skrevet af Helle & Ernst Jensen
TUSINDE TAK, OG STOR ROSER TIL JER. I var med til og gøre Ernst´s fødselsdag til noget helt specielt, det mad i leverede var helt i top, og gæsterne roste det rigtig meget, ikke sidste gang vi har fået mad fra jer.
2014.11.09 Skrevet af Dorit Jensby
Kære medarbejdere på Lyngdal.
Der er kun et at sige: Fremragende!!! Aldrig har vi fået så dejlig mad. Alt blev serveret med den største opmærksomhed og autencitet af Thomas med hjælp fra Anita og Niels. Tak for et rigtig dejligt ophold.
2014.11.03 Skrevet af Lone Pagh
Kære Lyngdal'ere
Tusind tak for en uforglemmelig aften med jeres fantastiske team i køkken og tjenerstab. I satte prikken over i'et til vores fest med jeres omhu og fantasi og med mad og vin i top - ikke mindst i en sammensætning, der bragte det bedste frem på både tallerken og i glas. Vore gæster talte om små mirakler, så flottere kan det jo ikke være.
2014.09.23 Skrevet af jasa aqiqah jakarta
http://jasa-aqiqah-jakarta.blogspot.com
2014.08.09 Skrevet af Henrik Ramberg
Når Nicolaj tryller i køkkenet, og Anita serverer og finder fremragende vine frem, så føler man sig mere end godt tilfreds. Herudover skal morgenmaden ikke forglemmes. Nærmest en "English Breakfast".
Et klap på skulderen til den helt nye tjenerelev. Han var mere opmærksom end mange fuldt udannede tjenere andre steder.
2014.07.06 Skrevet af Jeanette Bak Christensen
Anita & co, I gør det helt fantastisk. Vores bryllup var præcis, som vi ønskede det takket være jer – mad og service er helt i top... Vi var i gode hænder hos jer - der var styr på mad, vin og hemmeligheder før brylluppet. I sørgede for, at alt var som det skulle være, hvilket vi er jer evigt taknemlige for.
Jeres lille hotel kan også varmt anbefales - det er fantastisk at vågne op med udsigt til Lyngbakker. Tusind tak for en helt fantastisk dag.
Vi glæder os til at besøge jer igen.
2014.06.14 Skrevet af Birthe og Aksel Børsting
Ord kan ikke beskrive hverken den fuldkomne servering I præsterer eller det fantastiske mad, der serveres hos jer - derfor greb vi til handling og blev en dag mere :-) Tak for en oplevelse ud over det sædvanlige.
2014.05.24 Skrevet af Susann Knudsen
Tusind tak for en helt fantastisk overnatning og middag hos Jer d. 16/5.
Dejlige værelser med fantastisk udsigt over Lyngbakkerne. Absolut helt fantastisk mad og super super betjening - vi har aldrig prøvet noget lignende.
Vi kommer helt sikkert igen, og der kommer ikke til at gå så lang tid, vi er ved at finde ud af noget med vores voksne børn, for dem vil vi have med.
Tusind tak til Anita og Nicolaj og de andre - fantastisk - fantastisk.
Venlig hilsen
Susann og Bobby Knudsen- København
2014.05.12 Skrevet af Vibeke U. Larsen
Min mand og jeg spiste for første gang på Lyng Dal i fredags, den 9. maj. Det var en fantastisk oplevelse, lige fra vi kom, til vi gik!!! Vi blev modtaget af en tjener, der både viste hjerte og en meget høj grad af professionalisme. Maden var himmelsk med mange spændende smagsnuancer og ikke mindst arrangeret på en måde, som gav en intens visuel oplevelse. Der var virkelig både til øjet og til ganen! Vi fik en grundig beskrivelse af retterne og af vinen, hvilket afslørede, at vi havde at gøre med en tjener (- og kok), som virkelig kunne sit kram. EN SAND FORNØJELSE! OG så oplevede vi noget, vi ikke havde oplevet før ... fuld frihed til at vælge på tværs af de to menuer på spisekortet, samt mulighed for at få et halvt glas vin af én slags til forretten og et halvt glas af en anden til hovedretten - totalt genialt, når man kun ønsker at drikke 1 glas vin!! Vi kommer igen!! Kærlig hilsen og TAK fra Frede og Vibeke
2013.11.25 Skrevet af Ruth Egelund
I går var min mand, datter og jeg hos jer.
Det er længe siden vi har fået så imødekommende, sød og professionel betjening. Maden var rigtig lækker. Så det er bestemt ikke sidste gang vi besøger jer. Vi kunne alle tre mærke, at det var noget I brændte for.
Mange Hilsner
Ruth Egelund
2013.11.08 Skrevet af Ute og Leif Jahns
Vi var hos jer for første gang den 07. november 2013 hvor vi nød en dejlig menu på vores bryllupsdag. Både lokalerne, betjeningen, vinene og maden var helt perfekt. Vi fik en virkelig god rådgivning hvad angik vin til maden og I ramte plet med jeres forslag. Både jeres "Knas og Bobler", brødet samt de udvalgte retter var bare lækre og det er længe siden at vi har afleveret en så tom tallerken :-)
Vi kommer igen!
Hilsen Ute&Leif
2013.11.03 Skrevet af kirsten
Kære Anita og personale på Lyngdal. Vi vil gerne takke for en dejlig aften, fremragende menu vi kom frem til, samt perfekte vine. Vi syntes også i formår at skabe en hyggelig og varm atmosfære. Moske i gider sende menuen. Mange hilsner fra gourmet klubben. Kirsten
2013.06.18 Skrevet af Birgit & Ole Christensen, Jels.
den 15-16 juni 2013, skulle vi mødes med Birgit`s fætre og kusiner hos jer, hvor vi startede med brunch som kun kan beskrives med få ord, nemlig tiptop.
Efter dette skulle lidt ud i det skønne område omkring Himmelbjerget og Ry Havn. Det begyndte desværre at regne men så tog vi hjem til Lyngdal og hyggede os indtil vi skulle mødes til det helt store aftensbord. Jatak siger vi bare, det kan kun anbefales, sikke en oplevelse, det glemmer vi aldrig. Alt var super også morgenkompletten søndag. Held og lykke til jer alle på Lyngdal og ja, vi kommer igen.
vh. Ole Christensen.
2013.06.10 Skrevet af Henrik
Efter at I har overtaget hotellet, har jeg været på besøg 3 gange.
Min Kommentar:
Fremragende mad og fremragende vine
Fremragende betjening
Et morgenbord ud over det sædvanlige
Fantastisk natur
Hvis I ikke har noget at indvende, kommer jeg igen.
MvH
Henrik
2013.03.30 Skrevet af Poul-Erik Jensen
Tack för en trivsam stund hos er i den fina restaurangen med ett allatiders stjärneskud och fin betjäning. Lycka till er alla med Lyng-projektet från Cecila och Poul-Erik i Sverige.
2013.02.28 Skrevet af Ebbe Kristensen
I lørdags d. 23.2. var vi sammen med et par venner på Lyng Dal til en udsøgt middag om aftenen. Super mad og ditto service fra Anita & Co.
Det var første gang, at vores venner fra Beder var på Lyng Dal. Men næppe sidste. Og det gælder også for os.

Ebbe Kristensen, Gl. Rye
2012.11.11 Skrevet af Ulla & Kim Dalgaard, Ry
1000 tak for en dejlig Mortens Aften med lækker lækker mad med perfekt valg af vine. Super super god betjening. Det er ikke sidste gang vi kommer forbi. Vi vil gerne give 4,5 **** ud af 5.
2012.09.09 Skrevet af Ernst Abildtrup
Efter vellykkede besøg hos Jer i maj måned valgte vi at fejre vort Sølvbryllup som sæson-ophold 5. - 6. sept. 2012. Såvel vore gæster som vi selv var ovenud tilfredse med såvel sæson-menuen, de udsøgte vine samt opholdet i det hele taget.
2012.05.10 Skrevet af Birgitte og Ove
Vi nød et Larsen ophold på 4 døgn i august måned. Vejret var blandet som det jo ofte er i DK, men Ry og Himmel-bjerg området er jo noget af det smukkeste der findes. Prikken over opholdet var naturligvis den fortrinlige mad, vi fik serveret HVER aften i restauranten. Mange hilsner fra Birgitte Og Ove
Skrevet af Janne og Ernst
08-05-2012 15:22:37

Onsdag 2. maj var vi Jeres vistnok første fokost-gæster. Vejret var i top, så den gode frokost blev nydt på terrassen, - også vores hunde sørgede I for. Vi er 2 fætre fra hhv. Kolding og Aalborg som skulle gense hinanden efter 54 år. Vores aner er i Gl. Rye bl. a. i bindingsværkshuset tæt på Jer. Vi siger tak for en rigtig vellykket eftermiddag og ønsker Jer unge restaurationsfolk en rigtig god fremtid i disse herlige omgivelser.
Skrevet af Annette Kjær Nielsen
13-05-2012 18:45:11

Tusind tak for den bedste madoplevelse jeg længe har fået! Perfekt tilberedte retter kombineret med god betjening gør at jeg med garanti vil slå min vej forbi jer ofte. Tak!
Skrevet af Janne og Peter
13-05-2012 16:37:33

Tak for en dejlig og velsmagende frokostmenu. Det kan anbefales at smutte ind til jer og få en frokost og sidde og nyde den skønne udsigt i afslappet atmosfære. HELD OG LYKKE MED DET Vi kommer helt sikkert igen.
Skrevet af Tine Tuemand
28-05-2012 21:44:55

Sort tillykke med jeres nye sted, jeg kan slet ikke vente med at komme forbi og spise en dag ;o) Tine
Skrevet af Jonna Plougmann Nielsen
11-06-2012 21:59:21

Hej Ditte og Co. Endnu engang tak for en dejlig aften :) Det er et lækkert lille sted, I får fået jer, og jeg håber inderligt, at I bliver forbliver glad for det, for så kommer vi nok igen engang...
Skrevet af Jørgen Lund
17-06-2012 16:07:11

Det kan godt være rest. Noma har 2 stjerner, men min kone og jeg giver jer 10 stjerner. - Hvilket fantastisk dejligt ophold vi havde hos jer 15-17 juni sammen med vores 2 svogre og svigerinder. - Aldrig har vi fået så velsmagende, veltilberedt, spændende og indbydende serveret mad - ja selv morgenmaden var et kulinarisk mekka. - Dertil kommer den mest udsøgte, venlige og kompetente betjening, der virkelig for én til at føle sig velkommen og værdsat som gæst - bare fantastisk. - Held og lykke til jer alle 4 med nyerhvervelsen, og vi håber I rigtig får gang i forretningen så vi kan komme tilbage ikke 1-2-3, nej mange gange :-) Jørgen Lund P.S. Har I brug for flere lovord, siger I bare til, jeg kan sagtens finde på flere for jeres fantastiske sted.
Skrevet af Randi Olsen
Vi var 2 par der var på 4 dages miniferie fra den 11-06-2012-15-06-2012. Aldrig har vi fået så dejligt velsmagende og veltilberedt og indbydende mad serveret. Vi fik den meste udsøgte velkomst og betjening, og vi vil meget gerne komme tilbage. Held og lykke til jer alle 4 fremover. Hilsen Kirsten og Poul Laursen Randi og Poul-Erik Olsen
Skrevet af Tenna Eriksen
07-07-2012 00:32:16

Kære alle 4! Tak for en fantastisk middag. Der er længe imellem at man får serveret en så velsmagende middag med en så dejlig betjening.
Skrevet af Else Kristensen
08-07-2012 09:26:32

Lækker lækker mad med perfekt valg af vin. Super god betjening. Held og lykke med jeres foretagende, vi skal ihvertfald nok reklamere for jeres dejlige sted. Else og Henning
Skrevet af Anne
Tak for en fremragende middag i går aftes. Lækker mad og vine samt super betjening. Vi kommer snart igen. Mvh Anne